The Mandalorian seizoen 3 trailer

Gisteren was de release van de eerste episode van “The Last of Us” serie met Pedro Pascal en kwam meteen ook de trailer uit voor het derde seizoen van “The Mandalorian” van Jon Favreau.

Wat vertelt de serie ons? Eigenlijk bitter weinig! Din Djarin (Pedro Pascal) en Grogu komen samen weer in actie na hun reünie in The Book of Boba Fett, maar we kunnen niet zeggen waar ze zijn of tegen wie ze het opnemen. Grogu heeft zijn Jedi-training met Luke Skywalker achter zich gelaten om zich te herenigen met Din. Din, van zijn kant, is verbannen uit zijn sekte, de Children of the Watch, omdat hij zich zonder helm had laten zien. Alleen een terugkeer naar Mandalore kan hem herstellen als een echte Mandalorian, die in seizoen 3 schijnbaar een odyssee naar de Mandaloriaanse thuiswereld opzet.

Wat betreft het pantser van Din, dat heeft niet echt veel veranderingen ondergaan die we kunnen opmerken. Zijn cape ziet er zeker een beetje versleten uit nadat het duo uit een vurige hachelijke situatie wist te ontsnappen, maar het Beskar-pantser blijft hetzelfde (zijn dijbeen is eigenlijk het enige dat is veranderd in de loop van The Mandalorian). Din heeft ook nog steeds de legendarische Darksaber, die hem zogenaamd het recht geeft om over Mandalore te regeren, maar de Bo-Katan van Katee Sackhoff zal daar waarschijnlijk iets over te zeggen hebben.

Naast Sackhoff keert Carl Weathers terug als Greef Karga, en het lijkt erop dat beide een aanzienlijke rol te spelen hebben in het volgende hoofdstuk van deze zwervende ruimte Western. Giancarlo Esposito is ook terug, als de lafhartige Moff Gideon, alsook de Hollywood-veteraan Christopher Lloyd (Back to the Future, The Addams Family) voegt zich bij de cast. Oh, en ook Babu Frik is terug.

De enige die niet zal terugkeren is Gina Carano als Cara Dune en dat is op zich wel bullshit. De actrice en ex-MMA ster werd gecancelled door Disney omdat ze een “verkeerde mening had over Covid” en daarbovenop ook op de Trump-kar sprong en heel wat onzin op Twitter verkocht. Gina is rechts-conservatief maar dat is iets wat je blijkbaar niet openlijk mag toegeven als acteur, tenzij je Clint Eastwood heet. Er was wel een bericht alsof de actrice zou terugkeren in seizoen 4 omdat Jon Favreau haar eigenlijk terug wou, maar deze berichten werden niet bevestigd.

Ondertussen was er ook veel te doen over haar film Terror on the Prairie (2022) dat slechts 804 dollar ophaalde aan de box-office in de VS, zowat dé laagste recette voor een film ooit. Maar mat weinigen hadden toegegeven was dat de film slechts in één zaal te zien was, en dus niet de doorgaans 3 tot 4000 zalen. Vermenigvuldig de 800 dollar met 3000 en je hebt 2,4 miljoen dollar en dat is toch al weer een ander verhaal voor een film die vermoedelijk maar 2 miljoen heeft gekost. Wat mij betreft zal Gina bitter blijven tot ze haar tweede kans krijgt, maar het ziet er niet naar uit dat in de wereld van Mickey Mouse alsnog geen ruimte is voor vergiffenis. Wij hebben anders wel Disney vergeven voor haar dubieuze politiek.

Op 1 maart 2023 is het derde seizoen te zien op Disney+.

*** The Mandalorian season 3 trailer ***


1 Comment

  1. Accu

    De Mandalorian serie heeft hun schepen uit de stal gehaald! Leve de toekomstige Mando Lego set 😀

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *