Hugh Jackman als Wolverine in Deadpool 3

Iedereen ging ervan uit dat Hugh Jackman na zijn geweldige Logan (2017) zijn Wolverine adamantium-klauwen voor eens en altijd zou ophangen. Maar kijk, het was regisseur Shawn Levy die de Australische ster ervan kon overtuigen nog eens naar de gym te gaan voor de opkomende Deadpool 3 (2024).

De eerste Deadpool (2016) film was hilarisch fout, Deadpool 2 (2018) deed er nog een schepje op en deze derde film lijkt opnieuw de aandacht te trekken met Jackman die misschien wel de show van Ryan Reynolds zal stelen.

Jackman speelt Wolverine sinds X-Men (2000) en sindsdien was hij een vaste waarde binnen de X-Men films dat er zelfs een aantal eigen spin-offs werden gemaakt. Meer nog, Wolverine was meer geliefd dat alle X-Men samen. En toen kwam de bizarre Deadpool op het toneel en hij bracht de franchise opnieuw wat tot leven. En nu deze twee superhelden tezamen komen kan dit alleen maar een succesverhaal worden. Jackman heeft na Logan altijd het been stijf gehouden en had geen interesse in een terugkeer maar blijkbaar lagen de kaarten nu anders.

Geloof het of niet, maar de Harry Potter acteur Daniel Radcliffe was klaargestoomd als de nieuwe Wolverine in een mogelijke reboot, ook al ontkende de acteur het in alle talen. Harry Potter als Wolverine? Serieus? Wel, bekijk deze foto. Alles is mogelijk en het zijn uiteindelijk alleen maar spieren en wat beharing die een goede acteur in een Wolverine kan veranderen.

1 Comment

  1. Chips & Cola

    Ik dacht dat hij het niet meer zag zitten om alle dagen 4 uur in de gym te zitten, maar leuk dat hij wil terugkomen. Het is Deadpool dus hoeft geen focus te zijn op hem.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *