AirBnB-horrorfilm Barbarian met Bill Skarsgård

20th Century Studios heeft zonet de trailer vrijgegeven voor de aankomende horrorfilm Barbarian (2022). Toen ik de trailer zag moest ik meteen denken aan die andere trailer die ik deze week had gezien, met name Gone in the Night (2022) en dat na Dave Franco’s The Rental (2020). Als er nog een vierde film komt waarin mensen samen worden gebracht in één huis na een verkeerde boeking kunnen we beginnen spreken van een nieuwe AirBnB-horror-wave.

Korte inhoud: Een jonge vrouw (Georgina Campbell) komt in een dorp aan waar haar een sollicitatiegesprek te wachten staat. Laat op de avond is ze op de Airbnb waar haar huurhuis per ongeluk dubbel geboekt werd. De vrouw zal haar verblijf moeten delen met een onbekende man (Bill Skarsgård). Al snel is de andere gast niet het enige waar ze bang voor moet zijn.

De trailer opent dus met een maar al te bekende en herkenbare situatie waarbij een karakter bij een huurwoning komt en deze is op slot. De hoofdpersoon belt tevergeefs, duidelijk gefrustreerd na een dag reizen. Als de man die er is suggereert dat ze “binnenkomt en we zullen deze idioten opbellen”, is ze duidelijk een beetje nerveus, maar lijkt ze geen andere opties te hebben in een potentieel onveilige buurt laat op de avond. Terwijl de trailer verder gaat, hoort Tess een vreemd geluid en begint ze de woning te verkennen en te onderzoeken. Ze doet de zaklamp op haar iPhone aan en daalt een enge trap af achter een verborgen muur. Het is een afdaling die het begin is van een gruwelijk avontuur.

Ik ken de regisseur Zach Cregger niet maar dit is meteen ook zijn eerste “grote” film gezien hij een acteur als Skarsgård kon strikken voor de rol, of misschien heeft Vertigo Entertainment, de producers van It (2017), de acteur kunnen overtuigen.

Hoewel de trailer voor Barbarian vaag blijft laat het voldoende zien om onze interesse op te wekken. In de andere rollen zien we ook nog Justin Long en Kurt Braunohler. Bekijk hieronder de trailer en laat weten wat jullie ervan denken. Barbarian zou rond 9 september 2022 moeten uitkomen. Verwar deze film echter niet met Barbarians (2021) met “Game of Thrones” acteur Iwan Rheon.

*** Barbarian trailer ***


1 Comment

  1. Bjorn

    Die trailer ziet er zalig uit. Meest scary ding die ik dit jaar heb gezien 😮

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *