Jamie Lee Curtis klaar voor finale confrontatie in Halloween Ends

Elke geslaagde franchise heeft een waardig einde. Soms is dit einde grandioos zoals met Avengers: Endgame (2019), soms is het einde zwaar teleurstellende zoals dit van “Game of Thrones” of The Godfather III, en sommige eindes komen veel te laat, zoals deze van “Dexter: New Blood”. Halloween Ends (2022) zou het einde moeten betekenen, maar wat is de kans dat de film eindigt met Myers die sterft aan het einde en dat nadien het publiek een shot van 2 seconden krijgt dat hij waarschijnlijk nog leeft?

Dit Halloween einde komt op de hielen van Halloween (2018) en Halloween Kills (2021), dus dit zit nog fris in het geheugen. Ik hoop dat deze film beter is dan Kills want deze sequel sloeg werkelijk nergens op.

Korte inhoud: We zijn vier jaar verder en Laurie (Jamie Lee Curtis) en haar kleindochter Allyson (Andi Matichak) zijn nog altijd in leven. Maar Michael escaleert echter de vendetta die tussen hen bestaat verder. Dat betekent dat er een nog behoorlijk gruwelijke strijd zal plaatsvinden. Een ultiem eindgevecht zal volgen.

Jamie Lee Curtis heeft al heel at Halloweenfilms op haar naam, 7 films waarin ze de rol speelde van Laurie Strode om precies te zijn. Een gevecht tegen Michael Myers die zowat 44 jaar geleden begon met Halloween (1978). Maar deze film wordt dus in wezen de 4de keer waarin Jamie een definitief einde zal maken aan Michael Myers. Dus ja, “it ain’t over until the box-office drops”.

Naast Curtis en Andi Matichak, zien we ook Will Patton als plaatsvervangend Frank Hawkins, Kyle Richards als Lindsey Wallace. David Gordon Green staat weer aan het roer voor Halloween Ends met een script dat hij samen met Danny McBride, Paul Brad Logan en Chris Bernier schreef. Op 12 oktober zou de film in de bioscoop moeten draaien, ook al valt Halloween dit jaar op 31 oktober. Ik hou van films, maar op een gegeven moment moeten ze in Haddonfield gewoon hun verantwoordelijkheid nemen en Trick or Treating annuleren en gewoon die dag een avondklok invoeren of zoiets.

*** Halloween Ends trailer ***


1 Comment

  1. Vasya

    Jamie Lee zei dat deze film de fans pissig zal maken, ik ben benieuwd wat dat kan zijn …

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.