Sharon Stone speelt villain in opkomende DCU’s Blue Beetle

Als we de collega’s van The Wrap mogen geloven zal Sharon Stone zich bij de DCEU voegen in Warner Bros.’s nieuwe Blue Beetle (2023), en dan nog wel in de rol van een villain genaamd Victoria Kord, een origineel personage dat specifiek voor de film is gemaakt. Daarnaast zou ook Raoul Max Trujillo van de partij zijn als een andere schurk genaamd Carapax the Indestructible Man.

Sharon Stone in Total Recall © TriStar Pictures

Cobra Kai acteur Xolo Maridueña zal dan weer de rol spelen van Jaime Reyes aka Blue Beetle. Details blijven schaars over de comic adaptatie, maar we verwachten dat de twee schurken met elkaar zullen samenwerken om “de wereld te veroveren” of zoiets. De film werd ook geregisseerd door een Latijnse regisseur genaamd Angel Manuel Soto en Gareth Dunnet-Alcocer heeft het script geschreven.

De andere rollen zijn weggelegd voor George Lopez, de Braziliaanse ster Bruna Marquezine, Harvey Guillén en Elpidia Carrillo. Dit wordt in ieder geval de eerste Latino lead live action superheldenfilm ooit. Het project was eerst bestemd voor HBO Max maar werd dan uiteindelijk toch verplaatst voor een bioscooprelease.

Het verhaal draait in ieder geval rond een Mexicaanse jongere die een alien kever vindt die hem een supersterk schild bezorgt. Het buitenaardse hecht zich aan zijn ruggengraat, waardoor het de host bepantsering geeft en verhoogde snelheid en kracht. Plus de mogelijkheid om on-the-fly wapens en schilden te maken, een beetje zoals bij Green Lantern – maar dan blauw in plaats van groen.

Dit is niet de eerste keer dat Sharon Stone een villain speelt voor een comic verfilming. Een film die we allemaal proberen te vergeten was deze Catwoman (2004), zonder twijfel dé slechtste comicbook verfilming sinds Superman IV: The Quest for Peace (1987). Gelukkig kwam Stone zonder veel kleerscheuren uit deze productie en was het vooral Halle Berry die de volle laag kreeg. Stone is trouwens te zien in de niet onaardige serie “The Flight Attendant” met Kaley Cuoco, ook op HBO Max.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *