The Adam Project zet licht op groen voor Deadpool 3

De nieuwe Shawn LevyRyan Reynolds film The Adam Project is nog maar net in de bioscoop of de regisseur en de acteur pakken al uit met het nieuws dat Deadpool 3 (2023) er zit aan te komen.

Korte inhoud The Adam Project: De tienerjongen Adam Reed rouwt om de onverwachte dood van zijn vader, nu een jaar geleden. Op een dag gaat hij naar diens garage waar hij op een oudere versie van zichzelf stuit. De oudere Adam komt klaarblijkelijk van een toekomst waarin de mens het tijdreizen heeft ontdekt. Adam is erop uit een geheime missie uit te voeren waarbij hij de hulp van zijn jongere zelf goed kan gebruiken.

De Deadpool franchise heeft geen vaste regisseur en dus was het een beetje logisch dat Levy de opportuniteit zou krijgen gezien zijn vrij succesvolle Free Guy (2021) film met Reynolds. Het laatste dat we gehoord hebben over de threequel, was dat schrijvers Wendy Molyneux en Lizzie Molyneux-Logelin van “Bob’s Burgers” (2011-) een script aan het schrijven waren en dat Disney het in feite goed vond om Deadpool opnieuw R-rated te maken, zoals de vorige films bij 20th Century Fox waren. Maar de toetreding van Levy zet de zaken wel op een heel ander niveau, gezien de regisseur een geheel eigen stijl heeft.

En dus was het wel opmerkelijk dat Rhett Reese en Paul Wernick nu plots op het toneel verschijnen om het werk van de twee vrouwelijke scenaristen over te nemen. Reynolds bevestigde het nieuws later op Twitter. En dat is misschien wat spijtig dat we niet eens een totaal nieuwe take konden zien met het karakter. Het lijkt business-as-usual maar goed, de twee vorige films waren box-office successen.

Een ding dat Levy’s projecten niet zijn geweest, en dat is zo grof als de Deadpool films. Dus valt het nog af te wachten wat de definitieve toon van de film zal worden. Er is op dit ogenblik geen woord over wanneer Deadpool 3 voor in productie zal gaan, en of acteurs als Zazie Beetz als Domino of Josh Brolin als Cable ook zullen terugkomen. In ieder geval goed nieuws dat dit project op de rails staat.

*** The Adam Project trailer ***


1 Comment

  1. Conan the Librarian

    Dat is een absolute trash trailer, sorry dat ik het zeg.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *