Eerste beelden van Michael Keaton’s batsuit in The Flash

We hadden het hier al gehad over de teleurstellende “Batwoman” serie, maar nog niet over het feit dat Michael Keaton erin zou terugkeren als Batman, kwestie op de ratings uit het slop te halen.

Keaton zou niet alleen terugkomen voor de serie maar wou ook te zien zijn in de opkomende The Flash (2022) film, in regie van het wonderkind Andy Muschietti. En gezien deze film in post-productie zit vermoed ik dat alle creatie ook is gekomen van Muschietti. Hieronder kunnen jullie tevens al kijken naar een teaser trailer van The Flash.

In deze teaser trailer wordt vermeld dat ze het verleden en ook de toekomst hebben veranderd en dat ze kunnen reizen naar verschillende universums, wat ons laat vermoeden dat DC ook op de boot van de multiverse wil springen. Want niet alleen Michael Keaton maar ook Ben Affleck duiken er op als Batman. Mag ik zeggen dat het een beetje goedkoop is. Ik bedoel, uiteraard wil de studio niets liever dans fans van de oude generatie en fans van de nieuwe generatie te plezieren, maar die verhaallijnen trekken dan meestal ook op niet veel. En heeft de laatste Spiderman-film niet reeds alles verteld wat er te zeggen was rond de multiverse en de implicaties ervan.

Er is nog geen korte inhoud voorhanden maar naar verluidt zou de film de gebeurtenissen in Batman Forever (1995) en Batman & Robin (1997) gewoon negeren en verder gaan op de verhaallijn van Batman Returns. Het positieve aan dit alles is dat we voor een keertje niet te maken hebben met een ‘origin story’.

En wat met Christian Bale? Christian was in deze niet gekant tegen het idee van een multiverse, maar hij wou eerst de zegen van Christopher Nolan hebben en deze heeft hij blijkbaar niet gekregen. Tot op heden heb ik nergens een beeld gezien van Bale in een nieuw Batman pak, of ze houden het super geheim voor het wow-effect in de bioscoop, een beetje zoals bij Spider-Man en de geruchtenmolen rond Tobey Maguire en Andrew Garfield. De vraag is of we ook Grant Gustin te zien krijgen als The Flash naast Ezra Miller, die in de teaser trailer blijkbaar ook gecast werd als de andere versie van The Flash. Zijn jullie nog mee?

Hoe dan ook, ik vind het pak van Batman anders wel geslaagd. Het is een vette knipoog naar Tim Burton maar ook wel naar de oorspronkelijke comics. Het enige opmerkelijke verschil met het pak van Tim Burton is dat de focus nu meer op de borstspieren ligt in plaats van op de buikspieren. Voor de rest is de riem ook zwart en is de materie misschien iets anders maar enorme verschillen zijn er niet.

*** The Flash trailer ***

2 Comments

  1. Dominique

    Wel ik vind zijn outfit dus véél beter dan de outfit van Ben Affleck die meer een zwaarwichtige massa is dan echt een Batman pak. Het is een terugkeer naar de strip en wat mij betreft ook de juiste keuze.

    Reply
  2. Blackmoon

    Ik had eerder mijn twijfels maar nu ik dit zie ben ik eigenlijk wel verkocht voor het idee 😀

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *