Misfits in actie in Marvel’s Guardians of the Galaxy game

Volgende week brengt Square Enix nog een Marvel-game uit, met name de “Marvel’s Guardians of the Galaxy” (2021) game. Hoewel het eruitziet als een typisch third-person actiespel waarin je Star-Lord bestuurt en de andere Guardians commandeert, hebben ze echt wel veel werk gestoken in de visuals en zeker ook de outfits van de karakters.

Naar verluidt heeft Guardians ongeveer 40 in-game kostuums die je tijdens het spel kunt vinden. Sommige zijn originele ontwerpen, maar de meeste zijn ontleend aan de strips en de films. IGN heeft een video uitgebracht waarin ze worden belicht, en ze zien er best gaaf uit! De skins van de film en de kostuums zijn echt wel knap. De kostuums uit de oudere strips lijken redelijk goed stand te houden, zoals Rocket in een pak en een bril uit zijn vrij uitstekende soloboek uit 2017. Maar er is ook veel aandacht gegaan naar Drax en Groot met knipogen naar de “Black Vortex” strips uit 2015.

In tegenstelling tot Avengers is dit een singleplayer-verhaal om doorheen te knallen. Het zal ons in de raketlaarzen van Star-Lord storten om de melkweg te redden van ruimtemensen en dergelijke, ondersteund door geweld door het gebruikelijke team. Het lijkt in ieder geval een leuk game te worden waarbij de Guardians-films duidelijk een enorme inspiratiebron voor het spel zijn geweest, maar het lijkt niet gebaseerd te zijn op de films en speelt zich ook niet af in hun wereld. Net als de Avengers-game lijken het uiterlijk en de uitvoeringen van de personages een beetje op een Asylum-knock-off-film.

1 Comment

  1. Rutger

    No offence, maar Square Enix heeft niet genoeg vertrouwen van mij gekregen dat ik om de game geef.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *