Jason Momoa’s nieuwe pak voor Aquaman 2

Jason Momoa komt opnieuw in actie in Aquaman and the Lost Kingdom (2022), het vervolg op zijn blockbuster uit 2018, en voor deze gelegenheid krijgt hij ook een nieuw pak, iets wat hij niet kon laten om het op zijn Instagram te posten.

Zijn nieuwe superpak bootst de schubben van een vis na, zoals zijn groen-gouden gewaad uit de eerste film, maar dan in de nachtmodus in de kleuren blauw-zwart en zilver. Het heeft ook een utility-riem in visgraatstijl, stevige schoudervullingen, kniehoge zilveren laarzen en zelfs voorgevormde buikspieren op de romp. Geen rubberen tepels zoals het oude Batman-pak, maar wel spieren, zowel borstspieren als een six-pack ook al hebben die dingen in realiteit geen enkele meerwaarde, los van de esthetiek. Meer nog, het is minder aqua-dynamisch zou ik zo denken. Toch is er een wezenlijk verschil met pakweg superman, en dat is dat hij geen V-vorm heeft.

Door het poseren tegen een zandig en rotsachtig landschap met zijn lange lokken die in de wind waaien en een starende blik, dachten veel fans dat het de outfit was van de opkomende Dune (2021) film, maar niet dus. Jason plaatste ook een nieuwe foto van zichzelf in de klassieke Aquaman-outfit die trots zijn gouden drietand vasthoudt. Hij schreef in het bijschrift van de foto: ‘Tweede ronde. Nieuw pak. Meer actie. #aquaman Aloha j.’

Regisseur James Wan wou nog de Aquaman-spin-off The Trench maken maar dit project heeft DC afgevoerd ook al heeft Wan de moed nog niet opgegeven voor zijn onderwater monster-horrorfilm. Wie niet werd afgevoerd is Amber Heard ondanks de massale social media campagne tegen haar terugkeer naar Aquaman 2. In de eerste beelden ziet ze er in ieder geval behoorlijk vermoeid uit. Benieuwd wat dat zal geven.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *