Masumi is de Yakuza Princess

Magnolia Pictures heeft de officiële trailer en poster vrijgegeven voor Yakuza Princess, met in de hoofdrollen de Japans-Amerikaanse zangeres MASUMI en Jonathan Rhys Meyers (The Tudors, Match Point). Yakuza Princess gaat dit jaar in première op filmfestivals op 18 en 20 augustus, voordat het op 3 september 2021 in de bioscoop wordt uitgebracht.

Korte inhoud: Een Japanse bendeleider wordt vermoord. Zijn enige erfgename, de baby Akemi, wordt voor haar veiligheid naar het buitenland gebracht. Twintig jaar later komt de jonge vrouw (MASUMI) haar afkomst te weten en besluit ze de oorlog te verklaren aan de verantwoordelijken. Deze hebben het tevens op haar gemunt.

De trailer onthult het personage van Rhys Meyers dat wakker wordt in het ziekenhuis met verdachte littekens op zijn gezicht nadat hij zijn geheugen kwijt was. MASUMI speelt Akemi, een wees die er later achter komt dat ze de erfgenaam is van een van de machtigste Yakuza-misdaadfamilies ter wereld – een familie die zo machtig is dat ze letterlijk de helft van het hele misdaadsyndicaat beheersen.

Maar er is nog meer! Er is ook een oude katana die beide hoofdpersonages hanteren tijdens hun spannende vechtscènes. Op de één of andere manier is dit zwaard wat hun lot met elkaar verbindt. Zoals te verwachten is, proberen de andere Yakuza-families Akemi op te sporen en te vermoorden, zodat ze haar positie en macht kunnen overnemen. Ze wil, voorspelbaar ook, niet doodgaan – om alle redenen die je zou aannemen en meer. Wat betreft wat Rhys Meyers wil? Die vraag wordt niet beantwoord door de trailer. Misschien schuilt er een klein liefdesverhaal in de subtekst? We kunnen op dit moment alleen maar speculeren.

De film is geregisseerd door Vicente Amorim gebaseerd op de graphic novel Shiro van Danilo Beyruth. De film komt op 3 september uit in de States en hopelijk nadien ook bij ons.

*** Yakuza Princess trailer ***

1 Comment

  1. Fabian

    Nice trailer, ben benieuwd.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *