Een mogelijke terugkeer van Tobey Maguire in Spider-Man 4

En terwijl we wachten op Spider-Man: No Way Home (2021), die vermoedelijk op 17 december 2021 zou moeten uitkomen, met een intrede van Doctor Strange. En wetende dat Sam Raimi nu bezig is met Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2020) zijn er nu al geruchten dat er mogelijks een Spider-Man 4 zit aan te maken door Sam Raimi en met Tobey Maguire (45) als Peter Parker.


© Sony Pictures

Sony Pictures zou interesse hebben in een terugkeer van het duo die toch 3 min of meer succesvolle Spider-Man films heeft afgeleverd. Persoonlijk vind ik dat enkel Spider-Man 2 (2004) het bekijken waard is en ik zie niet meteen de meerwaarde van 2 Spider-Man acteurs. Maar zoals met het karakter van Joker, kan je altijd wel aangenaam verrast worden, ook al lijkt Spider-Man 4 gewoon een vervolg te zijn op die teleurstellende Spider-Man 3 (2007).

Hoe de aanwezigheid van een volwassen Spider-Man de toekomst van de plannen van zowel Marvel Studios als Sony zou beïnvloeden, is ook onduidelijk, maar het zou in ieder geval de deur kunnen open zetten voor één Spider-Man in de MCU (Marvel Cinematic Universe) en één in de SUMC (Sony Pictures Universe of Marvel Characters) die mogelijk de weg voorbereiden voor een ultieme confrontatie met Venom (Tom Hardy) en Morbius (Jared Leto).

Maguire is geen slechte acteur, ook al ben ik er zelf geen al te grote fan van. Zijn laatste film was Pawn Sacrifice (2014) van Edward Zwick, maar echt goed was de film ook niet. Maar hier is het de Raimi/Maguire franchise die het volk naar de bioscoop zou moeten lokken. We zullen zien het zich allemaal ontrolt.

9 Comments

 1. Jesse

  Kunnen ze dit gewoon niet laten varen? Niemand zit hier op te wachten.

  Reply
 2. Meekz

  Laat Sam Raimi gewoon de franchise opnieuw rebooten.

  Reply
 3. Ruben

  Ik wil liever een Maguire Spider-Man 4 dan een Holland Spider-Man 3

  Reply
 4. AlphaSmurf

  Ik weet zeker dat ze hebben geleerd van hun eerdere fouten en een fenomenale film zullen produceren.

  Reply
 5. The Dude

  Een parallele verhaallijn impliceert toch geen andere mensen (~acteurs)…

  Reply
 6. Simon

  De Sam Raimi films vind ik persoonlijk beter dan emo-Spiderman of die teenager-spidy

  Reply
 7. Bram

  6 Batmans, 3 Jokers en nu nog eens 5 Spider-Mans. En nog honderden niet verfilmde comic-helden… Ik pas hiervoor.

  Reply
 8. Ruben

  Never gonna happen.

  Reply
 9. johan

  Het vermoeden bestaat dat in No Way Home de 3 Spider-Men (Holland, Garfield, Maguire) het opnemen tegen Electro (Foxx). Foxx deelde hier artwork van op Insta die hij tevens weer heel snel verwijderde. Een Multiverse / Spider-Verse team-up dus. Ook Doc Ock (Molina) zou op de set zijn gezien evenals Daredevil (Cox). Wellicht vullen ze de slechterikken aan tot een Sinister Six (Mysterio, Vulture, Morbius, …?).

  De solo film van Maguire zou vervolgens Spider-verse + subtitel heten om verwarring te voorkomen.

  Ik ben benieuwd wat er van deze geruchten waar zal zijn!

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *