Netflix brengt Zack Snyder’s Army of the Dead trailer

We hebben er lang op moeten wachten maar Netflix heeft zonet de teaser trailer van Zack Snyder’s aanstaande zombiefilm Army of the Dead (2021), de sequel op Dawn of the Dead (2004). Snyder en de cast hebben in 2019 de film opgenomen in Atlantic City net voor de pandemie en waarschijnlijk de opties open gehouden voor een bioscooprelease maar uiteindelijk is het een straight-to-streaming film geworden via Netflix. En dat wil helemaal niet zeggen dat de prent op niks zal trekken, het is gewoon het nieuwe normaal geworden.

Korte inhoud: Het verhaal speelt zich af in de niet al te verre toekomst. Een groep met huurmoordenaars vertrekt naar een in quarantaine geplaatst gebied in Las Vegas om daar een heist te verrichten. Een probleem: het gebied barst van de zombies. Een vader wil zijn dochter redden van een naderende dood.

Ik denk dat Zack Snyder dit verhaal pitchte als “It’s zombie-heist movie in Vegas, baby.” En voor je het wist werd de film gemaakt met een productiebudget van 70-90 miljoen dollar, wat een pak geld is voor een productie zonder de backing van een grote filmstudio. Maar de naam van Zack Snyder heeft toch een zeker gewicht, ook al zijn de helft van zijn films eigenlijk niet meer dan veel te lange videoclips met een overdaad aan cgi. Maar ik ben een grote van van de Watchmen (2009) film, en dus heeft de man wel een talent als verhalenverteller.

De film was eerder in de aandacht gekomen nadat stand-up comedy artiest Chris D’Elia uit de film werd verwijderd nadat hij in opspraak kwam omwille van zijn geflirt met minderjarige meisjes. op 21 mei 2021 zou de film moeten uitkomen op Netflix, nadat zij de rechten hebben opgekocht van Warner Bros. In de film zien we ondermeer Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Hiroyuki Sanada, Nora Arnezeder, Matthias Schweighöfer, Samantha Jo en Huma Qureshi.

*** Army of the Dead trailer ***

1 Comment

  1. Anthony

    Deze film wordt een wilde rit en ik kan persoonlijk niet wachten om hem te zien.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *