Michael C. Hall komt terug met Dexter

Dexter eindigde in 2013 met een vrij absurd einde. Het 8ste seizoen en tot dan toe laatste seizoen was ook niet echt goed te noemen. Het gehele seizoen was een miserabele puinhoop, zonder meeslepende verhaallijnen of echt enige reden om het bestaan ​​ervan te rechtvaardigen. En de laatste aflevering was de rotte kers op de ingevallen taart. Een laatste aflevering dat gebukt lag onder veel van de problemen die het 8ste seizoen aan de dag legde; lachwekkend dialogen, zwakke karakterisering en ongelooflijk slechte plotwendingen. Eigenlijk kon je het ook niet echt een einde noemen, maar eerder een de scenaristen die de handdoek in de ring hadden gegooid met een anti-climax. De laatste aflevering van Games of Thrones was slecht maar had op z’n minst noch een zekere spektakelwaarde.© Paramount Home Entertainment

Dexter vaarde weg in een storm en zijn boot is vergaan, een schijnzelfmoord en een gemakkelijk einde. Het zat me niet goed, maar toen maakten ze het nog erger doordat Dexter nog steeds in een bosrijke tuin werkte? Wat heeft het voor zin ons te laten zien dat hij nog leeft? Een onceremonieus einde van een slechterik die weinig indruk maakte. Ik heb meer problemen, zoals hoe heeft Dexter een lichaam uit het ziekenhuis gestolen dat onder hoge bescherming stond? Hoe merkt niemand dat Debra Morgan vermist is? Ik weet echt niet wat ik anders moet zeggen dan te herhalen hoe volkomen onbevredigend en halfbakken dit einde was. Dit einde was al erg genoeg om de hele serie te verzuren. Een deel van mij wenste dat ik deze serie had gestopt na de dood van Rita aan het einde van seizoen vier. Ik kan niet eens uitdrukken hoe boos ik was over dit einde, omdat een deel van mij opgelucht is dat ik niet nog een oppervlakkige en saaie aflevering hoef te doorstaan ​​van een programma dat vroeger geweldig was. Dat ze eens lessen trekken uit series zoals Breaking Bad! Dat was nu eens een bevredigend einde.

Maar er komt nu dus een nieuw seizoen. Michael C. Hall zal zijn rol van Dexter Morgan heropnemen, een seriemoordenaar die we voor het laatst zagen als een houthakker die oké is, die de hele nacht slaapt en die de hele dag werkt. Clancy Brown is aangekondigd als de schurk van het 9de seizoen, en deze week hoorden we dat er nog twee acteurs toetraden tot de moordpartij. Lovecraft Country-actrice Jamie Chung en acteur Oscar Wahlberg, die Mark’s neef is, zullen meespelen in deze revival, die zich 10 jaar na de grote houthakkers scène afspeelt. Chung zal een echte crime podcast-host spelen en Wahlberg zal een middelbare schoolworstelaar spelen. Volgens de Hollywood Reporter zou hij ietwat van een bullebak spelen, maar over het algemeen de go-to-guy om een ​​leuke tijd te hebben.

De serie zou van start moeten gaan in 2021 maar geen idee of hier veel mensen op zitten te wachten.

1 Comment

  1. Alex

    Het laatste seizoen was er voor mij teveel aan. Denk niet dat het nog goed komt.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *