President Joe Biden schudt de filmkalender van 2021

Het stond een beetje in de sterren geschreven dat Biden een compleet ander Corona-plan op tafel zou leggen na het rampzalig non-beleid van Trump de laatste maanden? Met bijna 300’000 nieuwe gevallen per dag op 7 januari is de curve op korte termijn al naar 190’000 nieuwe besmettingen gebracht, maar er is nog een lange weg te gaan. e nieuwe president windt er ook geen doekjes om en het torenhoge sterftecijfer van 420’000 zal nog oplopen tot een half miljoen de komende dagen. Hopelijk brengt het vaccin een einde aan deze ellende, maar intussen zien de bioscopen nog steeds geen licht aan het einde van de tunnel. De belangrijkste verschuivingen zijn:


© Universal Pictures

En dit is slechts een begin, want ik verwacht verschuivingen voor A Quiet Place Part II (23/04), Black Widow (05/05), F9 (28/05), Venom: Let There Be Carnage (25/06) en Top Gun: Maverick (02/07). Het is gewoon een kwestie van tijd.

Misschien moeten ze dan ook maar gewoon de Oscars een jaartje over slaan, want er zijn gewoon te weinig producties. Of ze laten het doorgaan op 25 april 2021 en wie weet wint Russell Crowe de Oscar voor Beste Acteur in Unhinged (2020) … lol.

Update 25/01/2021: Zoals voorspeld heeft Paramount ook besloten op zijn A Quiet Place II nog maar eens te verschuiven van 23 april 2021 naar 17 september 2021. De release van de film is ondertussen al 3 keer moeten verschuiven, met alle financiële consequenties tot gevolg.

4 Comments

 1. Kons

  Ik denk dat Tenet nog de beste zaak heeft gedaan. Hoeveel kost dat niet om een releasedatum van een blockbusterfilm te wijzigen?

  Reply
 2. yves valkiers

  black widow moet gewoon naar disney plus komen en james bond op amazon is de beste oplossing

  Reply
 3. Joris

  Mensen die een 2de vaccin hebben gekregen gewoon toelaten om naar de bioscoop te gaan.

  Reply
  1. maarten

   Dus alleen mensen van 60-80+?

   Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *