Jan Decleir duikt binnenkort op in De Familie Claus op Netflix

Normaal verwachten we Jan Decleir als Sinterklaas in Antwerpen, maar met de Covid-19 crisis zijn de plannen wat gewijzigd. Gelukkig is er nog Netflix en krijgen we binnenkort een kerstfilm met de acteur in de rol van de kerstman Noël Claus. De Familie Claus (2020) is geen Netflix film, maar de producers hebben wel een deal gesloten met Netflix gezien de bioscopen bij ons hun deuren moeten sluiten en de toekomst ziet er nog niet rooskleurig uit.Korte inhoud: Jules Claus houdt helemaal niet van Kerstmis. Na het overlijden van zijn vader vorig jaar, wil hij niets meer te maken hebben met de zogenaamde ‘mooiste tijd van het jaar’. Als zijn moeder aan het werk is, brengt Jules graag tijd door in de speelgoedwinkel van zijn grootvader. Op een dag vindt hij een magische sneeuwbol die hem op bijzondere wijze naar de verste uithoeken van de wereld kan brengen. Tijdens zijn avontuur ontdekt hij iets verbazingwekkend: niemand minder dan zijn eigen grootvader is de enige echte kerstman! De traditie blijkt al jaren in de familie te zitten, en nu Jules zijn vader er niet meer is heeft zijn grootvader de taak weer op zich genomen…
Wanneer grootvader zijn been breekt besluit Jules hem te helpen. Maar voordat hij het kerstgevoel kan delen met anderen, moet hij eerst zelf weer leren om van het mooiste feest ter wereld te houden.

Naast Jan Decleir zien we ook Stefaan Degand, Eva van der Gucht, Bracha van Doesburgh, Wim Willaert, Renée Soutendijk, Josje Huisman en Sien Eggers. De regie van de film is in handen van Matthias Temmermans die ook het script schreef en voornamelijk ervaring heeft met Studio 100 producties. De film zal geen Oscars winnen maar we kunnen allemaal wel een beetje kerstwarmte gebruiken. De Familie Claus is in december 2020 te zien op Netflix België en Nederland. De film krijgt een wereldwijde release in 2021.Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *