Bestel vandaag uw 24-karaat gouden Playstation 5

Dit tenminste als u goed zot bent, want naast het feit dat het toestel er niet bijzonder mooi uitziet, hangt er ook een duur prijskaartje aan vast. Voor deze exclusieve ‘golden luxe editie’ zal je een kleine 9’000 euro (7’999 pounds) op tafel moeten leggen. Deze zou dan ook een 24-karaat gouden laagje hebben (24 karaat is dus zuiver goud). De console kan je bestellen via de Truly Exquisite site.

Daarnaast zijn er nog gouden controllers aan 719 euro het stuk en een gouden headset voor 439 euro. Er is ook een platinum versie en tevens een 24 karaat roze-gouden versie. Je zal niet alleen overdreven veel geld om de tafel moeten leggen maar ook nog eens snel genoeg zijn want er zijn naar verluidt maar 250 exemplaren voorhanden.

Dat is allemaal wel leuk en zo, maar we wachten nog steeds op de standaardversie van de PS5 en de releasedatum, alsook wat het gaat kosten. Totdat we dat begrijpen, is het een beetje moeilijk om enthousiast te worden over dat gouden kleurtje, vooral wanneer die prijs voor de meesten van ons ver buiten ons vermogen ligt, of zien we eigenlijk niet meteen de meerwaarde. Qua games zijn er al 3 games die je kan bestellen, en deze zijn: Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla en Far Cry 6.


*** Luxury 24K Gold Sony Playstation 5 ***

3 Comments

 1. Hendrik

  Goud kopen is nooit een verkeerde investering maar je betaalt je wel blauw voor dat laagje goud. Er staat nergens bij wat het gewicht is.

  Reply
 2. Bjorn

  Zijn er al games beschikbaar?

  Reply
  1. Baladuur

   “Watch Dogs Legion, Assassin’s Creed Valhalla en Far Cry 6”
   Staat letterlijk in tekst

   Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *