Death of Me nieuwe horror van Saw-regisseur Darren Lynn Bousman

Darren Lynn Bousman heeft een behoorlijke reputatie opgebouwd als horrorregisseur. Van Saw II (2005) tot Saw IV (2007), tot Tales of Halloween (2015) en Mother’s Day (2010). Bousman heeft zichzelf gevestigd als een moderne horror-filmmaker, ook al is hij geen innovator zoals pakweg een James Wan. Maar toch zijn we wel benieuwd naar de film en hier is dan ook de trailer en poster van Death of Me (2020).

Korte inhoud: Christine (Maggie Q) en Neil Oliver (Luke Hemsworth), die op vakantie zijn op een eiland voor de kust van Thailand, worden wakker met een kater en weten niet wat er de vorige nacht gebeurd is. Ze vinden beelden op de camera van Neil en kijken geschokt toe hoe Neil Christine lijkt te vermoorden. Met vierentwintig uur tot de volgende veerboot en een tyfoon die het eiland bedreigt, proberen Christine en Neil de gebeurtenissen van de vorige nacht te achterhalen.

Kwestie van de volledigheid hebben we de trailer hieronder gezet maar eigenlijk zouden jullie beter stoppen met kijken na 40 seconden, want de monteur heeft toch wel heel veel laten zien van de plot en dat zou wel eens aanzien kunnen worden al een grote spoiler-trailer. Ik snap trouwens niet dat de regisseur hier niet ingrijpt. Meestal wijst zoiets op onzekerheid van de makers over hun product. We zullen zien… Het script komt van Ari Margolis, James Morley III en David Tish.

Maggie Q is zo’n actrice die van die Tom Cruise genen heeft en nauwelijks verouderd. Je zou het niet zeggen maar de actrice is ondertussen 41. In de trailer geef je haar 28-29. Luke Hemsworth kennen we van de serie “Westworld” maar het broertje van Chris Hemsworth heeft nog niet echt kunnen doorbreken met langspeelfilms, en ik denk niet dat deze film zijn doorbraak zal verzilveren. Maggie lijkt iets teveel de show te stelen. Op 2 oktober 2020 komt de film uit in de States.

*** Death of Me trailer ***


2 Comments

  1. Vince

    Ik kon het niet laten om de trailer toch te bekijken … en nu heb ik de film gezien 😀

    Reply
  2. Jon

    Heerlijk geflipte trailer

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *