Seizoen 3 van Cobra Kai zal mogelijks ook op Netflix verschijnen

Wij zijn grote fans van “Cobra Kai”, zowel seizoen 1 als seizoen 2, en kijken nu al uit naar het derde seizoen. Deze serie werd oorspronkelijk verdeeld op YouTube Premium, maar nu seizoen 1 & 2 zijn overgebracht naar Netflix zou het wel eens kunnen dat ook seizoen 3 op Netflix zal uitkomen. Want laten we eerlijk zijn, deze serie verdient beter dan begraven te worden op YouTube. Iedereen kijkt en gebruikt YouTube, maar de meesten betalen niet om de originele inhoud te bekijken. En nu de show de overstap heeft gemaakt naar Netflix, voelt het een beetje als een nieuwe première. Het publiek van over de hele wereld kan eindelijk zien waar het allemaal om draait. John G. Avildsen, de regisseur van The Karate Kid (1984), had heel veel deleted scenes en shots die niemand ooit eerder had gezien, en de makers van de serie hebben hier ook met succes gebruik van gemaakt.© Netflix

De eerste twee seizoenen van Cobra Kai worden nu gestreamd op Netflix. Daarin zie je wat er met Daniel LaRusso (Ralph Macchio) en Johnny Lawrence (William Zabka) is gebeurd 30 jaar na de eerste Karate Kid-film. Ze zijn allemaal ouder, maar misschien niet volwassen, want ze eindigen opnieuw als rivalen wanneer Johnny het symbool doet herleven van alle dingen die Daniel haat in het universum: de karate dojo Cobra Kai. De serie is ook zo nostalgisch en de licht ironische toon maakt alles des te leuker om te zien. Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg hebben een geweldig script geschreven en laten we hopen dat ze het niveau hoog kunnen houden met het derde seizoen. En de serie had uiteraard nooit zo goed kunnen zijn met het uitstekende acteerwerk van de twee hoofdrolspelers en de bijrollen.

Elk seizoen telt 10 afleveringen, en het is zo verslavend. Jullie zijn bij deze gewaarschuwd.

*** Fantasy trailer ***


2 Comments

  1. Fabian

    Zalige serie, zeker de eerste Karate Kid film herbekijken alvorens te beginnen met seizoen 1.

    Reply
  2. Cheriff

    Ik heb seizoen bekeken op één dag, vanavond beginnen aan het tweede seizoen. So far so good.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *