Nieuwe Wonder Woman 1984 trailer

Er is een nieuwe trailer voor Wonder Woman 1984 (2020) van Patty Jenkins, en het bezorgt ons een eerste goede blik op Gal Gadot‘s nieuwe Golden Eagle-pantser. En met al die B-films die circuleren in corona-tijdens is het echt wel uitkijken naar dergelijke producties.

Korte inhoud: De jaren 80. Diana Prince (Gal Gadot) wordt geconfronteerd met de Koude Oorlog en is op weg naar de Sovjet-Unie. Daar zal ze het op moeten nemen tegen Barbara Ann Minerva, beter bekend als de levensgevaarlijke ‘Cheetah’ (Kristen Wiig). Barbara was een Britse antropoloog die via de plantengod Urtzkartaga speciale krachten heeft gekregen. Maar ook Maxwell (Pedro Pascal) Lord wordt een dreigend obstakel. Hij is een rijke zakenman of ondernemer met paranormale vermogens voor het beheersen van de geest die de verlangens van mensen voeden.

De trailer ging live via DC FanDome. De trailer van twee minuten onthult meer over de plot en geeft ons ook een betere kijk op het personage van Kristen Wiig, Cheetah. Chris Pine is ook terug in zijn rol als Steve Trevor. In de trailer valt het ook op dat er heel wat visuele effecten in de film steken, met name behoorlijk veel lasso-effecten. Ik ga toegeven dat ik de eerste trailer wel iets beter vond, deze lijkt vooral in te zetten op actie en iets minder op verhaalopbouw en die 80’ties track werkte ook beter. Ze hebben veel beelden genomen uit de eerste trailer maar voegen bitter weinig nieuwe dingen toe. Kijk, misschien is dat ook wel geen slechte zaak, gezien trailers wel al eens kunnen spoilen. Toch heb ik een vermoeden dat er maar één trailer moest zijn, maar dat ze met Covid terug wat reclame moesten maken, en dan hebben ze wat zitten klooien met de eerste trailer.

De release van Wonder Woman heeft al lang op zich laten wachten. De film had in 2019 moeten uitkomen, maar werd vervolgens doorgeschoven naar juni 2020. Nu is het gepland om op 2 oktober 2020 in de bioscopen te verschijnen.

*** Wonder Woman 1984 trailer ***

1 Comment

  1. johan

    Oei de CGI van Cheetah ziet er matig uit. Hopelijk wordt die nog verbeterd.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *