Actrice Charlotte Kirk dwingt nu ook NBCUniversal kopstuk Ron Meyer tot ontslag

Het is een echte soap aan het worden met actrice Charlotte Kirk, die eerder een affaire bleek te hebben met Warner Bros CEO Kevin Tsujihara, en die haar filmrollen zou hebben aangeboden en uiteindelijk mocht opstappen van Warner, en nu lijkt hetzelfde lot te gebeuren bij Vice-voorzitter Ron Meyer van NBCUniversal die ook een affaire had met de actrice, en wat uiteindelijk leidde tot zijn afzetting bij het entertainmentbedrijf gisteren. Meyer werd gedwongen zijn post te verlaten na een looptijd van 25 jaar nadat hij niet had bekendgemaakt dat hij een privé-schikking met Kirk had bereikt. Volgens een verklaring van Meyer waarin Kirk niet werd genoemd als de vrouw die bij de affaire betrokken was, hadden niet-geïdentificeerde derden kennis genomen van de schikking die Meyer zou hebben gemaakt aan de actrice.

Deze relatie zou zijn begonnen 8 jaar geleden, nog voor de affaire met Tsujihara. Dus wie weet zullen er nog CEO’s ontslagen worden nadat zij een buitenechtelijke affaire hadden met Kirk in de periode 2015-2020. Iedereen heeft de mond vol van gold digger Amber Heard maar deze Charlotte Kirk lijkt misschien nog wel erger.

In een verklaring aan Variety zei Meyer dat de affaire met de niet bij naam genoemde vrouw “zeer kort en met wederzijdse instemming” was en “vele jaren geleden” had plaatsgevonden. “Ik heb deze bekendmaking gedaan omdat andere partijen van de schikking hoorden en voortdurend hebben geprobeerd mij af te persen om hen geld te betalen, daarnaast waren ze van plan NBCUniversal, dat niets met deze kwestie te maken had, ten onrechte te impliceren, en valse beschuldigingen over mij te publiceren.”

Kirk is een in Groot-Brittannië geboren actrice die te zien was in films als Ocean’s Eight (2018), How to be Single (2016) en binnenkort een hoofrol in Nicole and O.J. (2021) en dit jaar zou ze te zien zijn in de nieuwe film van one-hit wonder Neil Marshall (The Descent) genaamd The Reckoning (2020), waarvoor de actrice al een aantal filmprijzen voor Beste Actrice in de wacht kon slepen op kleinere filmfestivals. Nu is het in ieder geval een ideaal moment om een film te presenteren op een filmfestival, want er is zo goed als geen concurrentie. De film werd ook niet verdeeld door een serieuze studio en dus vinden we ook nergens een trailer. We hebben in ieder geval het productiehuis aangesproken en we zullen zien. In ieder geval komt deze film uit op 18 september 2020 in Turkije. Ja, begrijpen wie begrijpen kan.

*** Related Post ***
19/03/2019: Warner Bros CEO Kevin Tsujihara ontslagen na seksschandaal met actrice Charlotte Kirk

3 Comments

 1. Derrick

  Voldoende materiaal voor een goede Netflix Docu zou ik zeggen. Waar zijn die filmmakers?

  Reply
 2. Justin

  Wel grappig zo kort op mekaar en opnieuw zo een getrouwde CEO, kan je nog een grotere gold digger zijn?

  Reply
 3. Phoebe

  Ik denk dat mannen in hoge posities in de filmwereld regelmatig wel eens een scheve schaats slaan met jonge opkomende actrices, dan moeten ze er ook de gevolgen bij nemen als ze alles clandestien willen doen.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.