Loki sluit zich aan bij Scarlet Witch & Doctor Strange in Multiverse of Madness Fan Poster

Er is een fan poster verschenen van de nieuwe MCU film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022). Een on-officiële poster maar ene die misschien wel een mogelijke villain kan verraden: met name Loki. Dit is een Multiverse film wat evenveel betekent als “verschillende universums”, en dus een verhaal die zich afspeelt op een andere tijdlijn, zoals dat al werd aangehaald in Avengers: Endgame (2019). Het is dus perfect mogelijk een verhaallijn te hebben waarin Loki (Tom Hiddleston) een belangrijke rol heeft? Tijdreis-verhalen zijn wel behoorlijk ingewikkeld maar iedereen wil natuurlijk veel van die karakters terugzien.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness in regie van Sam Raimi is tevens ook de eerste MCU horrorfilm. Maar ook deze sequel op Doctor Strange (2016) heeft zijn planning moeten bijstellen na de Covid-19 ramp. De gehele Phase 4 werd teruggedrongen, waardoor fans nu al meer dan een jaar zonder nieuwe inhoud zitten, sinds de Infinity Saga werd afgerond. Dit heeft veel van hun loyale volgers teleurgesteld, waarbij sommigen ervoor kozen om eerdere films opnieuw te bekijken, maar de meesten hopen dat deze film niet al te lang op zich laat wachten.

Plot-onthullingen voor Doctor Strange in the Multiverse of Madness blijven vaag, en het lijkt er niet op dat zoiets in de nabije toekomst zal veranderen, gezien de film bijna een jaar is verschoven naar een release in maart 2022 en tot dan iedereen waarschijnlijk de lippen stevig op mekaar wil houden. Voordat de hele wereldwijde gezondheidscrisis uitbrak, waren er echter enkele plotlijnen bekend, zoals dat Doctor Strange 2 zal worden verbonden met de twee Disney+ -shows: “WandaVision” en “Loki”. Wat opmerkelijk is, is dat, hoewel Scarlet Witch (Elizabeth Olsen) wordt bevestigd om in het genoemde vervolg te verschijnen naast Benedict Cumberbatch, er geen woord is over de vraag of de ‘God of Mischief’ ook een cameo-rol zal hebben.

Het was niet BossLogic maar zijn collega Psychboz die ons een idee gaf van hoe deze sequel er zou kunnen uitzien met Loki als de aartsvijand. Deze one-sheet suggereert niet alleen de God of Mischief maar ook de terugkeer van The Ancient One (Tilda Swinton). Ook Baron Mordo (Chiwetel Ejiofor) is van de partij maar hij stond al geboekt voor deze productie, en waarvan ik dacht dat hij de villain zou zijn. Maar mijn hoop was Nightmare als de main villain. We zullen zien.

2 Comments

  1. Bramstoker

    Dat is een penis-poster. lol 😀

    Reply
  2. Lancelotje

    Ik kan met quasi zekerheid zeggen dat er geen Loki in DS 2 zal zitten voor de simpele reden dat je dan noodgedwongen het Asgard universum er moet bij betrekken met Thor, en hij zou wel eens de show kunnen stelen wat niet de bedoeling is. Tevens kan je fase 4 niet gaan bouwen met enkel en alleen oude karakters.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *