Gerard Butler ontwijkt de meteorieten in Greenland

Gerard Butler en zijn gezin vluchten voor een apocalyptische meteorenstorm in de nieuwe trailer voor Greenland (2020). Het onder ogen zien van een ramp is natuurlijk niets nieuws voor Butler, een acteur die zijn carrière heeft gemaakt in het omgaan met enorme crisissen, zowel natuurlijk als veroorzaakt door de mens.

Korte inhoud: Wanneer de mensheid wereldwijd dreigt weggevaagd te worden door een naderende catastrofe, heeft John Garrity (Gerard Butler) vier dagen de tijd om zijn vrouw Allison (Morena Baccarin) en zoon Nathan (Roger Dale Floyd) veilig te stellen. Terwijl alom chaos heerst, moet John snellen tegen de klok om zijn geliefden van New York naar een geheime militaire bunker in Greenland te brengen.

Terroristen zijn natuurlijk Butlers meest voorkomende vijand, dankzij zijn optredens in de actievolle Olympus Has Fallen (2013) en de sequels, die culmineren in Angel Has Fallen (2019). Butler en de rest van de mensheid werden ook getroffen door de ramp in die zwakke rampenfilm Geostorm (2017), waarin klimaatbeheersende satellieten gek werden en de aarde bedreigden. Er was ook veel rampengerelateerde actiefilms zoals Gods of Egypt (2016), waarin Butler de god van de duisternis speelde in een film die enigszins gebaseerd was op de Egyptische mythologie, ook al draaide de film vooral uit op verzonnen mythisch bloedvergieten in iets wat beschouwd kan worden als één van de slechtste films van 2016.

Dit is de nieuwe film van Ric Roman Waugh die een degelijke regisseur is en ondermeer Shot Caller (2017) heeft gemaakt. Het script werd geschreven door Chris Sparling, die het scenario schreef van ondermeer Buried (2010). In de film zijn ook nog rollen weggelegd voor Scott Glenn en David Denman. De film zou eind augustus moeten uitkomen.

*** Greenland trailer ***

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *