Indrukwekkende alternatieve horrortrailer van de MCU

Los van alle miserie die mensen ondervinden bij de Corona-lockdown maatregelen is er alsnog één positief element, en dat is dat mensen iets meer tijd hebben om “andere dingen” te doen, zoals bijvoorbeeld een horrortrailer te maken vande Marvel Cinamatic Universe. Zoiets steek je niet in mekaar op een dag, maar heeft de man wel enige tijd gekost. Het resultaat is buitengewoon indrukwekkend. De monteur is actief onder de naam FullBelly Edits.


© Walt Disney Studios / Marvel

Het bizarre is dat je met deze ‘You Were Supposed To Protect Us’ trailer een compleet nieuwe saga lijkt te zien met een switch van een PG13 naar een R-rated versie.Dat een trailer een compleet andere film kan voorstellen dan wat de bedoeling is, hebben we hier al in geuren en kleuren duidelijk gemaakt, en dit is het zoveelste bewijs dat je altijd wel een beetje op je hoede moet zijn bij het bekijken van die promo-filmpjes. Hoe dan ook, nu heb ik zin gekregen om die R-rated versie van Avengers te zien.

De Marvel Univers onderscheid zich van de DC Univers doordat het een lichtere toon heeft in tegenstelling tot het vaak gitzwarte karakter van de DC. Maar met de komst van Doctor Strange in the Multiverse of Madness die geregisseerd zal worden door horrormeester Sam Raimi, zou het wel eens kunnen dat deze prent net iets meer horror-elementen zal bevatten. Maar hiervoor zullen we nog tot in 2022 moeten wachten.

*** You Were Supposed To Protect Us – Alternative Avengers trailer ***

2 Comments

  1. Anthony

    Stel je voor dat ze de filmversie maken van een alternatieve timetravel tijdlijn waarin alles echt wel de verkeerde kant uitgaat. Zou veel geld kosten maar zou ik nog wel willen zien.

    Reply
  2. Lucas

    Wow, knap gedaan.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.