De thriller Inheritance met Lily Collins gaat straight-to-streaming

Een film om naar uit te kijken is deze Inheritance (2020). Spijtig genoeg zal de film niet verschoven worden voor een waardige bioscooprelease maar komt de film digitaal uit op 22 mei 2020. Na het zien van de trailer zou je denken dat deze mysterie-thriller bestemd is voor het witte doek. Vaughn Stein regisseerde de film, werkend vanuit een script van Matthew Kennedy.

Korte inhoud: Lauren Monroe (Lily Collins), een rijzende ster bij het New York District advocatenbureau, ziet haar perfecte leventje aan zich voorbij gaan wanneer haar invloedrijke vader (Patrick Warburton) sterft. Tijdens de verdeling van de erfenis ontvangt ze slechts een klein aandeel van het grote geld en komt ze in het bezit van een mysterieuze envelop. De inhoud van die envelop dreigt haar hele leven te ontrafelen en te verwoesten.

Wat meteen opvalt is de geweldige cast, waaronder Lily Collins, Simon Pegg, Connie Nielsen en Chace Crawford. Lily Collins heeft verschillende projecten in de maak. Lily Collins zal naar alle verwachting schitteren in David Fincher’s Mank (2020), een biodrama dat scenarioschrijver Herman J. Mankiewicz volgt bij het ontwikkelen van de iconische film Citizen Kane (1941) van Orson Welles. In deze film zien we ook Tom Pelphrey, Amanda Seyfried, Gary Oldman en Dana Lyn Baron. Fans van Collins kunnen haar ook zien in Anthony Lucero’s Halo of Stars (2020) met Holiday Grainger en Austin Bunn’s thriller Titan (2021). Een bezige bij dus.

Wat betreft Simon Pegg, wij kennen hem vooral van de Engelse komedie’s Shaun of the Dead (2004) en Hot Fuzz (2007), en dan de laatste jaren van de Mission: Impossible films. In Inheritance zien we hem wel uit zijn comfortzone treden in een meer dramatische rol. We zullen zien hoe dit zal uitpakken. Van zodra we meer weten over het platform waarop de film uitgebracht zal worden zullen we deze post updaten.

*** Inheritance trailer ***

1 Comment

  1. Stef

    Trailer ziet er goed uit, Simon Pegg als Sean ‘The Rock’ Connery, I love it 😀

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *