De zombie horror Train to Busan 2: Peninsula trailer

Twee jaren geleden hadden we nog een post geschreven over de mogelijke sequel op Train to Busan (2016), één van de meest adrenaline-aangedreven, angstaanjagende zombiefilms van de laatste jaren. Vandaag is er een trailer van Train to Busan 2: Peninsula (2020). De film werd opnieuw geregisseerd door Sang-ho Yeon.

Korte inhoud: Vier jaar na de uitbraak van het zombievirus wordt de wereld nog steeds overspoeld door de ondoden. Dit keer wordt de focus gelegd op het Koreaanse schiereiland. De voormalige soldaat Jung-seok (Dong-won Gang), die het eiland wist te ontsnappen, krijgt de taak toegewezen terug te keren. Daar komt hij in aanraking met enkele overlevers.

Als je al in de eerste film op de rand van je stoel zat en stevig in de leuning moest knijpen, dan belooft deze nieuwe film een even intense ervaring als we de trailer mogen geloven. Vier jaar na de complete decimering van Zuid-Korea, probeert deze horrorfilm de terreur groot te maken, aangezien het de overlevenden van de zombie-apocalyps volgt die gedwongen worden een bestaan in een wereld uit te zoeken, schaars van veiligheidsvoedsel, en regels, en tot het uiterste worden gedreven.

De eerste film had in Zuid-Korea alleen al een kleine 100 miljoen dollar opgebracht. De film had toen een kleine afzetmarkt in het buitenland, maar met de sequel hadden ze waarschijnlijk de bedoeling om breder te gaan, was het niet dat COVID-19 overal wat roet in het eten strooit. Op dit moment streeft de film momenteel naar een release in augustus 2020. Echter, met de hoeveelheid vertragingen en pushbacks in de filmindustrie op dit moment als gevolg van de verspreiding van het virus, zou deze datum nog aangepast kunnen worden. Ik hoop dat deze prent in ieder geval een bioscooprelease kan krijgen bij ons.

*** Train to Busan 2: Peninsula trailer ***

2 Comments

  1. Gilles

    Ziet er meer als een actiefilm uit vergeleken met de voorganger. Maar de trailer spreekt me wel aan.

    Reply
  2. Julie

    Deze wil je dan ook zien in de bioscoop 🙂

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *