Ford v Ferrari wedstrijd

Gezien de massale deelname aan de Dark Fate wedstrijd en iedereen nu toch thuis zit in zijn vingers te draaien, zullen we nog maar eens 2 goodiebags weggeven in samenwerking met 20th Century Fox en Team Lewis rond de release van de Blu-ray van Ford v Ferrari (2019).

Om in de prijzen te vallen stuur je een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte filmtitels, alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres. Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden. De correcte antwoorden zullen bekend gemaakt worden op onze De FilmBlog Facebook pagina en de 2 goodiebags (met Steelbook van Le Mans 66 + popcorn & snacks) zullen verstuurd worden in de week na de deadline.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op dinsdag 31 maart 2020. Jullie eerste email telt. Enkel deelnemers woonachtig in Nederland of België. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer we ook maar het minste vermoeden hebben van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behouden we het recht om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres.

Elk correct antwoord levert één punt op. Vijf deelnemers zullen in de prijzen vallen. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag.

[ Zoek de filmtitels ]


[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]
Schiftingsvraag: Hoeveel minuten hebben we aan deze quiz gewerkt (uur:min:sec) ?