Run, een komedie tv-serie en een horrorfilm

Het is een beetje ambetant dat twee filmprojecten dezelfde naam hebben, en zeker indien ze op hetzelfde tijdstip uitkomen. HBO heeft de eerste trailer uitgebracht voor “Run” (2020), een comedy-thriller-serie over twee ex-geliefden die een lang geplande ontsnapping om samen te verdwijnen in werk zetten. Daarnaast komt ook de horrorfilm Run (2020) uit over een thuisgeschoolde tiener die begint te vermoeden dat haar moeder een duister geheim voor haar houdt.

In de HBO serie zien we Domnhall Gleeson (Star Wars, Ex Machina) en Merritt Wever (Nurse Jackie, Godless), naast de Award winnende actrice en schrijver Phoebe Waller-Bridge. De show werd geschreven door Vicky Jones en Kate Dennis (The Handmaid’s Tale, GLOW) heeft de piloot geregisseerd.

De horrorfilm Run van Lionsgate is de tweede langspeelfilm van Aneesh Chaganty, die eerder indruk maakte met zijn debuutfilm Searching (2018). De moeder in de film wordt gespeeld door Sarah Paulson en de rol van de dochter wordt gespeeld door Kiera Allen. Diane Sherman is een vrouw die haar gehandicapte dochter Chloe zelfstandig heeft opgevoed. Echter heeft ze ervoor gezorgd dat haar dochter in totaal isolement is opgevoed en daarbij volledig afgesloten was van de buitenwereld. Vervolgens komt Chloe tot de ontdekking dat haar moeder een duister geheim voor haar verborgen heeft.

*** Run trailer (de horrorfilm) ***

*** Run trailer (de serie) ***

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *