Jon Stewart’s Irresistible met Steve Carell

Velen van ons zijn opgegroeid met The Daily Show van Jon Stewart. Hij heeft de fakkel doorgegeven aan Trevor Noah en heeft zich stilaan meer ingewerkt als filmmaker. Na zijn biografische drama Rosewater (2014) over de Iraanse-Canadese journalist Maziar Bahari, komt hij nu naar buiten met de politieke-komedie Irresistible (2020).


Korte inhoud: Een democraat strateeg (Steve Carell) helpt een gepensioneerde veteraan (Chris Cooper) om zich verkiesbaar te maken voor burgemeester in een kleine, conservatieve stad in het Midwesten. Gary gelooft dat hij de sleutel heeft gevonden om het Moederland terug te winnen. Hij komt echter in de problemen wanneer een republikeinse strateeg (Rose Byrne) interesse krijgt in de zaak.

Deze film ligt volledig in de lijn van wat Stewart gans zijn leven heeft gedaan op Comedy Central. Politieke satire ingepakt in een grappige komedie. Bij het zien van de trailer had ik een beetje een Wag the Dog (1997) gevoel. De toon van de trailer is duidelijk en de komedie werkt op zich wel. Stewart lijkt in deze film ook zijn pijlen te richten op nieuws-netwerken.

De film werd gemaakt via het productiehuis van Brad Pitt voor vermoedelijk een productiebudget van rond de 12 miljoen dollar, dus ik vermoed dat deze productie wel relatief succesvol zal zijn. Er zit wel heel veel talent in deze prent. Naast bovenstaande namen zien we ook nog Mackenzie Davis, Natasha Lyonne en Topher Grace. De flim komt uit op 29 mei 2020 in de States en hopelijk nadien bij ons.

*** Irresistible trailer ***

1 Comment

  1. Alex

    Wel een grappige trailer, ben benieuwd.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *