Christian Bale in Thor: Love and Thunder

Taika Waititi keert terug om het vervolg te regisseren op Thor: Ragnarok (2017), en zou deze zomer met Thor: Love and Thunder (2021) in productie gaan. Het grote nieuws is dat deze prent wel eens de eerste comic-adaptatie van Christian Bale zal worden sinds The Dark Knight Rises (2012), als we de castingsheet van Imdb mogen geloven.Thor: Ragnarok 2017 © Walt Disney Studios Motion Pictures

Tessa Thompson zal haar Ragnarok-rol als Valkyrie opnieuw spelen, terwijl zelfs Natalie Portman terugkeert naar de franchise als Jane Foster, die kennelijk ‘Thor’ wordt in deze film. Taika Waititi zal ook terugkomen om de stem van Korg te vertolken, die meteen een hit was bij de fans. Kevin Feige van Marvel zal de comic adaptatie produceren. De laatste aflevering van Thor heeft wereldwijd 853 miljoen dollar opgebracht. De rol van Bale blijft op dit ogenblik nog een mysterie.

Het is een leuke aanwinst voor Marvel. Talent casten in hun films is altijd wel een goede zaak, ook al had Bale gezegd dat hij het had gehad met comic superhelden. Wel spijtig dat er geen DC/Marvel crossover is, ook al denk ik dat Thor misschien niet geheel opgewassen is tegen de technologische snufjes van Batman. Bruce Wayne is in zekere zin een soort duistere versie van Tony Stark. Hoewel, in een gewone vecht situatie zouden de Marvel karakters de DC karakters opeten – met uitzondering van Superman. Op dit ogenblik zijn de twee universums niet echt compatibel, en zou je iemand nodig hebben als Kevin Feige om de belangrijke DC karakters te herschrijven.

Marvel, Chris Hemsworth en Bale houden zelf nog de lippen op mekaar dus we moeten afwachten of dit nieuws klopt.

1 Comment

  1. Brad

    aarschijnlijk in een villain rol, ook al hoop ik in een terugkerende rol.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *