Eerste trailer van A Quiet Place II

En we hebben hieronder de eerste echte trailer van het langverwachte horror-sequel A Quiet Place II (2020), nog steeds in regie van John Krasinski en die zich (spoiler duh!) nu volledig kan toewijden aan de regie gezien zijn personage stierf in A Quiet Place (2018). De teaser trailer stelt eigenlijk niet echt veel voor maar ik ben blij om deze karakters toch terug te zien want na de eerste film had ik zoiets van: “Hier kan je nog veel meer mee doen”.

Korte inhoud: ‘A Quiet Place Part ll’ vindt meteen na de gebeurtenissen uit het eerste deel plaats. Evelyn (Emily Blunt) zet samen met haar drie kinderen hun overlevingstocht voort, terwijl de geheimzinnige wezens op de loer liggen. Tevens worstelt ze met het feit hoe ze dit aan moet pakken, zodat haar baby, Marcus (Noah Jupe) en Regan (Millicent Simmonds) een grotere kans hebben om te overleven.

Een paar dagen gelden kregen we een eerste teaser waarin we ons afvroegen waar de baby was. Met deze traier hebben we het antwoord, de baby zit in een geluidsdichte kist die voorzien is van een zuurstof systeem. In ieder geval mogen ze wat mij betreft stoppen na deze trailer. Meer hoef ik eigenlijk niet te zien. Het zijn films die het moet hebben van zijn verrassingen en teveel willen tonen in trailers kan het plezier toch wat gaan bederven.

De eerste film was niet alleen een box-office succes – haalde met een productiebudget van 20 miljoen dollar een slordige 340 miljoen dollar op – maar tevens een succes bij de critici. De lat ligt dus hoog voor Krasinski die het script heeft geschreven gebaseerd op de karakters van Scott Beck en Bryan Woods. De nieuwe aanwinst voor de film is Peaky Blinders acteur Cillian Murphy, die meestal een villainrol speelt. Ook Djimon Hounsou is van de partij, alsook het fotomodel Lauren-Ashley Cristiano.

Dit moet tevens ook één van de weinige Platinum Dunes films zijn – het productiehuis van Michael Bay – die echt goed is, maar ik heb het gevoel dat Krasinski volledige creatieve controle had en dat deze prent een beetje zijn baby was. Hoewel, ik vind hun drama-reeks “Black Sails” toch wel één van de betere series van de laatste 10 jaar, ook al blijf ik wat op mijn honger zitten in seizoen 4. A Quiet Place II zou in maart 2020 in de bioscoop moeten uitkomen.

*** A Quiet Place II trailer ***

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *