Black and Blue met Naomie Harris is Training Day meets John Wick

Een paar dagen geleden hadden we het nog over de Training Day prequel en deze trailer van Black and Blue (2019) deed er mij wat aan denken. En het resultaat ziet er wel goed uit.

Korte inhoud: Alicia (Naomie Harris) is een groentje bij de politie en is getuige van de moord op een drugsdealer die omgebracht wordt door corrupte agenten. Ze heeft de misdaad op beeld weten vast te leggen. Ze wendt zich tot de enige persoon die ze vertrouwt, Milo ‘Mouse’ Jackson (Tyrese Gibson). Samen met hem wil Alicia ervoor zorgen dat het filmpje in juiste handen terecht komt. Tijdens deze taak moeten de twee er alles aan doen om in leven te blijven.

En nu ze gedwongen is om te vluchten voor haar nieuwe partners en hulp moet zoeken, zal ze het doelwit worden van een stadsjacht wanneer een premie op haar hoofd wordt gezet. Scenarist Peter A. Dowling heeft dus blijkbaar ook gekeken naar John Wick: Chapter 2 (2017). En zo heb je meteen ook de gehele plot, maar dit zit gewoon met zoveel beelden in de trailer.

En toch wil ik deze film zien, zeker omwille van de sterke cast die hieraan verbonden is. De regie ligt in handen van Deon Taylor die in het verleden eigenlijk niet zoveel indruk heeft kunnen maken, zou hier misschien wel zijn ‘break-through’ film kunnen hebben, ook al staat de teller nu op 5,5/10 op Imdb van pakweg 100 mensen die deze prent al dan niet hebben gezien. Naast de bovenvermelde namen zien we ook nog Frank Grillo, Nafessa Williams en Mike Colter.

Op 27 november 2019 komt Black and Blue uit in de Belgische bioscopen.

*** Black and Blue trailer ***

1 Comment

  1. Vince

    Ik hou wel van politie thrillers en de cast ziet er goed uit.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *