Het Peaky Blinders bordspel is nu beschikbaar!

Het is één van de beste series die momenteel te zien is op Netflix en ondertussen is ook het bordspel van “Peaky Blinders” beschikbaar. We kunnen al het 5de seizoen bekijken en seizoen 6 en 7 zouden in de pijplijn zitten. Met de speldoos reizen we terug in de tijd, naar het Birmingham van de jaren twintig.

Creëer een sterk netwerk en word de belangrijkste pion in de spannende gangsteroorlog. Zn zo kunnen de fans in de voetsporen treden van de beruchte Shelby-familie. De unieke gameplay is een genot voor iedere spelliefhebber en fan van de show. Met de 3D-miniatuurtjes in de vorm van een racepaard, pistool en een whiskyglas wordt een sfeer van Peaky Blinders neergezet. Speel hiermee jouw eigen rol in de spannende gangsteroorlog tussen verschillende groepen in Birmingham en Londen in de jaren twintig.

Verhoog je persoonlijke statistieken zoals charisma, kracht en intelligentie om zo je tegenstanders te verslaan en de missie te volbrengen. Maar een oorlog win je uiteraard niet alleen. Creëer een netwerk van vrienden en vijanden, investeer in rum, auto onderdelen, wapens of paardenraces en ga de strijd aan met je grootste rivalen. Word de meest gevreesde gangster van Birmingham!

Peaky Blinders wordt voor BBC en Netflix geproduceerd door Peaky Blinders’ merkeigenaar en producer Caryn Mandabach Productions en door Endemol Shine UK’s Tiger Aspect Productions. De serie, bekroond met onder andere een BAFTA in 2018 voor de beste dramaserie en het beste drama tijdens de 2019 National Television Awards, wordt gedistribueerd door Endemol Shine International in meer dan 180 landen en is gemaakt en geschreven door Steven Knight.

Het bordspel is te verkrijgen voor 34,99 euro en kan gespeeld worden van 2-4 spelers. Het is bestemd voor +12 jarigen en heeft een spelduur van 90 minuten. Via de mensen van Day One en Play Just Games hebben wij al een exemplaar ontvangen en de komende vrijdagavond is het game night ten huize van De FilmBlog crew.

*** Peaky Blinders recap to season 5 ***

1 Comment

  1. Aless

    Nice! Ik ben fan dus deze wil ik wel. Geen wedstrijd Natalie? Please 😀

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *