Girl on the Third Floor is een scary haunted house film

Eén ding is zeker, deze trailer van Girl on the Third Floor (2019) is angstaanjagender dan de 3 uur durende It Chapter Two (2019). Het is het filmregiedebuut van de indie-horrorproducer Travis Stevens en ook al moet je opletten met trailers, heb ik wel het vermoeden dat dit een degelijke B-horrorprent is.

Korte inhoud: Don Koch (C.M. Punk) en zijn vrouw Liz (Trieste Kelly Dunn) verhuizen naar een Victoriaanse woning die ze zelf gaan renoveren. Snel wordt duidelijk dat ze te veel hooi op hun vork hebben genomen wanneer ze de erbarmelijke staat waarin het huis verkeert onder de loep nemen. Het echtpaar ontdekt bovendien dat de nieuwe thuis zo zijn eigen duistere verleden met zich meedraagt.

In de hoofdrol zien we de ex-WWE superster en de kerel die nog steeds zijn belachelijke naam heeft behouden, CM Punk. Hij maakt trouwens met deze film ook zijn debuut . Toegegeven, hij ziet er geweldig uit als de man met het kapsel van een verzekeringsverkoper en het lichaam met tats van een straatbokser. De echte naam van de man is Phil Brooks, en het zou ook wel kunnen dat de producers hebben verkozen om zijn WWE naam te gebruiken omdat de film beter zou verkopen. Naast de hoofdrolspeler zien we nog een rol voor Sarah Brooks en Travis Delgado.

De dialogen zullen waarschijnlijk wel op de ballen trekken maar de beelden zien er in ieder geval intrigerend genoeg uit om mijn interesse op te wekken. Dit is geen WWE film dus zo slecht kan het allemaal niet zijn. Bekijk de trailer en oordeel zelf. Op 25 oktober 2019 komt Girl on the Third Floor uit in de States en vermoedelijk niet bij ons maar nadien wel op DVD en Blu-ray. Tenzij de film een box-office hit wordt.

*** Girl on the Third Floor trailer ***

2 Comments

  1. Noa

    Creepy shit, helemaal mijn ding 🙂

    Reply
  2. Hunman

    Scary shit, ben benieuwd.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *