Nieuwe Terminator: Dark Fate trailer

Paramount heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Terminator: Dark Fate (2019), het directe vervolg van regisseur Tim Miller op Terminator 2: Judgment Day (1991).

De film ziet de terugkeer van Linda Hamilton naar de franchise als Sarah Connor samen met Arnold Schwarzenegger altijd aanwezige titelmachine. Zij worden vergezeld door nieuwkomers Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Diego Boneta en Gabriel Luna.

Korte inhoud: ‘Terminator: Dark Fate’ volgt een jonge vrouw, Dani Ramos (Natalia Reyes) genaamd, uit Mexico City. Ze raakt betrokken bij de oorlog tussen mensen en cyborgs, beter bekend als ‘Terminators’. De cyborgs zijn weer herrezen en trachten een eind te maken aan de mensheid en diens beschaving. Vervolg op ‘T2: Judgment Day’.

En dat is toch wel iets van een verrassing dat de makers 3 Terminator films gaan negeren alsof ze niet hebben bestaan. Dat James Cameron de hoofdproducer is zal ook wel hebben meegespeeld in deze beslissing om terug naar de essentie te gaan. De enige acteur die niet zal terugkomen is Ed Furlong als John Connor, en dat zal waarschijnlijk ook deels te maken hebben met de toestand waarin de acteur zich bevindt. Vergelijk het een beetje met Kelly McGillis in Top Gun die zich ook wat heeft laten gaan.

Deze trailer is eigenlijk best wel knap en slaat de perfecte toon. Het voelt helemaal niet aan als een herkauwing van het origineel of de sequel. Davis speelt de rol van Kyle Reese, maar ze is een ‘verbeterde mens’ en de persoon die ze moeten beschermen lijkt op geen enkele manier verwant met de Connors – maar er zijn ook enkele leuke knipoogjes naar de franchise, zoals de quote “I’ll be back”. Ik ben ook ongelooflijk nieuwsgierig om te zien hoe de relatie tussen het karakter van Sarah en Schwarzenegger zich ontwikkelt. En het is een R-rated film dus het kan een hard aan toe gaan, ook al denk ik dat de R-rating vooral werd gegeven omwille van het taalgebruik.

*** Terminator: Dark Fate trailer ***

5 Comments

 1. Batiste

  Veel beter dan de laatste trailer! Waauw!

  Reply
 2. Sinister

  Ziet er goed uit en voelt voor een keertje aan als een echte Terminator film en geen derivaat ervan.

  Reply
 3. Donnatello

  Het lijkt wel op een herhaling van T2, niet?

  Reply
 4. Fabian

  Als het R-Rated was hadden ze beter een Red Band trailer uitgebracht want nu is het allemaal wel PG13 in de trailer.

  Reply
 5. Martinox

  Ik ben tevreden met wat ik zie, nu ga ik ook stoppen met trailer te bekijken of de gehele film wordt gespoiled.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *