47 Meters Down: Uncaged met debuut van Sistine Rose Stallone en Corinne Foxx

Vorige week is in de States 47 Meters Down: Uncaged (2019) uitgekomen, de sequel op 47 Meters Down (2017) ook al hebben de twee films weinig met elkaar te maken buiten de titel, de producers en de regisseur Johannes Roberts.

Korte inhoud: Vier tienermeisjes (Sophie Nélisse, Corinne Foxx, Brianne Tju en Sistine Rose Stallone) gaan duiken in een verwoeste onderwaterstad. Al snel ontdekken ze dat ze niet alleen zijn in de verzonken grotten en verandert hun avontuur in een hel. Terwijl ze dieper in het claustrofobische labyrint van de grotten zwemmen, betreden ze het territorium van de dodelijkste haaiensoorten in de oceaan.

En ja dit is tevens het acteerdebuut van de 21 jarige Sistine Rose Stallone, dochter van Sylvester. En dat het uiteindelijk een bikifilm is geworden mag eigenlijk niet verbazen want de dame in kwestie heeft haar ideale maten al geregeld laten zien op social media. Hoewel, voor zover ik weet is Stallone geen producer op de film en is het dus geen familiezaak zoals dat wel het geval was met Will Smith en zijn zoon Jaden op The Karate Kid (2010). Dit is trouwens ook de debuutfilm van de 25-jarige Corinne Foxx, de dochter van Jamie, en ook Jamie is geen producer op de film. De twee jonge dames kennen elkaar uit de modellenwereld en het lijkt wel de klikken dus die twee (zie pic).

De trailer ziet er allesbehalve cheap uit (met uitzondering van het eindshot wat er echt wel fake uitziet). Maar de regisseur heeft ervaring met shoots onderwater, ook al werd zo goed als alles in een studio in Londen opgenomen waar ze een oude stad hadden gebouwd in één van de enorme waterreservoirs. Naar verluidt kon Corinne Foxx niet zwemmen en dus was het shooten op locatie in de Caraïben sowieso geen evidentie. Op de poster lijkt de haai een blind oog te hebben en dat is dus effectief een onderdeel van de film. Het gaat ondermeer over een haai die verhoogde zintuigen heeft net omwille van zijn blindheid. Een beetje zoals Don’t Breathe (2016).

De release van 47 Meters Down: Uncaged valt op 25 september 2019.

*** 47 Meters Down: Uncaged trailer ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *