Gina Carano is de Daughter Of The Wolf

Er is een nieuwe trailer verschenen van Daughter of the Wolf (2019), de nieuwe film met de ex-MMA kampioene Gina Carano, die eerder al indruk maakte als ‘ass-kicker’ in Haywire (2011) en Deadpool (2016).

Korte inhoud: Clair McKenna (Gina Carano), een voormalig militair specialist, komt thuis na het overlijden van haar vader. Al snel staat ze op gespannen voet met haar 13-jarige zoon Charlie (Anton Gillis-Adelman). Na het nieuws dat Clair een grote som geld heeft geërfd van haar vaders bedrijf wordt Charlie ontvoerd. In plaats van hulp te zoeken neemt Clair een van de ontvoerders, Larsen (Brendan Fehr), als gijzelaar en dwingt hem haar te begeleiden op een gevaarlijke reis om haar zoon te redden van de mysterieuze figuur die alleen bekend staat als ‘The Father’ (Richard Dreyfuss). De tocht neemt Clair mee naar de bergen van Yukon, vlakbij de Amerikaans-Canadese grens wanneer er een winterstorm nadert. Naarmate de overlevingskansen af beginnen te nemen, heeft ze geen andere keus dan een onwaarschijnlijke alliantie te vormen met Larsen om haar zoon te redden en de wildernis van het hoge noorden te overleven.

Deze film heeft wat vertraging opgelopen en gezien heel wat scènes zich afspeelden in de sneeuw hadden ze een groot probleem met smeltende sneeuw en hebben ze in cgi heel wat sneeuw moeten bijvoegen. Dat heeft meteen ook de productiekost van 14 miljoen dollar laten stijgen en dus zullen het spannende dagen worden voor de producers wanneer deze film uitgebracht zal worden. Laat me duidelijk zijn, dit ruikt naar een 13 in een dozijn old school actiefilm met geen enorm grote filmsterren (met alle respect voor Richard Dreyfuss) en doorgaan scoren deze film meer op televisie dan in de bioscoop. Maar ik hou wel van Gina en als actieheldin is ze geloofwaardig.

De regisseur van de film is David Hackl, die eigenlijk meer van een production designer is dan een echte filmregisseur. Toch heeft hij twee verdienstelijke actiefilms gemaakt, Into the Grizzly Maze (2015) en Saw V (2008), ook al waren het geen hoogvliegers. Het script van Daughter Of The Wolf werd geschreven door Nika Agiashvili. De film komt in augustus van 2019 in de States in première en laten we hopen nadien ook bij ons.

*** Daughter Of The Wolf trailer ***

1 Comment

  1. Kons

    Ik wacht op de actiefilm waar Gina het moet opnemen tegen Ronda Rousey 🙂

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *