True Lies TV-series wordt verscheept naar Disney+

Zowat 15 jaar geleden was er al sprake van een True Lies (1994) sequel, maar zoals met heel wat projecten van James Cameron blijft alles lang in de frigo tot alle interesse in het project is weggedeemsterd (cf. de Avatar films). Nadat de sequel plannen voor goed begraven werden, dacht Fox aan een tv-serie en nu blijkt dat deze serie zijn debuut zal kennen op Disney+.

Het nieuws dat er een tv-serie zou komen in plaats van een sequel werd in 2017 bekend. Cameron zou de serie uitwerken en fucking-crappy-director McG (Charlie’s Angels, Charlie’s Angels: Full Throttle) zou de serie regisseren. Dus dat belooft.

20th Century Fox werd overgenomen door Disney dus dat de serie nu op Disney+ wordt uitgezonden is logisch. Op 12 november 2019 zou het netwerk bereikbaar zijn en gezien ze al van plan zijn om alle Marvel content exclusief aan te bieden, naast al de Disney/Fox/Pixar/Star Wars producties, dan zou het wel eens kunnen dat Netflix een serieuze dreun zal krijgen. Het enige wat Netflix nog kan doen is naar buiten komen met uitzinnig goede eigen content, zoals een tweede Stranger Things serie, want ik weet niet of ze zullen overleven met documentaires of dwaze zombie series voor randdebielen.

Disney is tevens ook in bezit van Hulu, dus series als High Fidelity met Zoë Kravitz – waar ik echt naar uitkijk – die van Disney+ naar Hulu is gestuurd is uiteindelijk een vestzak-broekzak-operatie. Het zal het publiek enkel dwingen meer abonnementen te nemen als ze alles willen zien. So lame!

Om terug te keren naar True Lies, komt Arnold Schwarzenegger terug? Wel, volgens McG staat de deur open. Wat eigenlijk gewoon wil zeggen dat hij zelf nog geen idee heeft hoe de nieuwe serie eruit zal zien. De toekomst zal het uitwijzen.

3 Comments

 1. Bjorn

  McG directing? Euh, no thank you.

  Reply
 2. OrangeOliver

  Wat? Geen gender-swap? …

  Reply
 3. Matt

  Films als True Lies kan je tegenwoordig niet meer maken in het huidige PC klimaat. Wel spijtig.

  Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *