Voor de liefhebbers is er nu ook de John Wick Bourbon Whiskey

Met de release van John Wick: Chapter 3 – Parabellum (2019) duiken er nu ook heel wat leuke goodies op, maar zelden kwam de studio op het idee om een eigen Continental bourbon op de markt te brengen. MMA kampioen Conor McGregor had eerder een gelijkaardig idee en bracht zijn Proper No. Twelve Irish Whiskey op de markt en in geen tijd was de fles uitverkocht in Ierland. Ik denk niet dat het zo’n vaart zal lopen met de John Wick whiskey maar een geweldig idee is het wel.

Niet alleen de fles maar ook de bijhorende Continental glazen horen bij het pakket. De prijs is wel niet mals. Voor 79,99 dollar kan je de whiskey kopen op continentalbourbon.com. Wees er wel snel bij want dit zou een limited edition zijn. En mocht je helemaal in de ban zijn van het John Wick universum kan je ook de gouden munten aanschaffen. Of je hiermee bij de autodealer een gratis wagen kan bemachtigen zou ik betwijfelen. In ieder geval zijn het gadget die voor de verandering eens geen plastic rommel zijn in de vorm van usb-sticks of sleutelhangers.

Enerzijds is er de Arabic Blood Oath Marker die John Wick gebruikte om hulp te krijgen van zijn handlanger, Sofia (Halle Berry) en ook het Adjudicator-medaillon dat gebruikt werd door de boodschapper en wetshandhaver van de High Table gespeeld door Asia Kate Dillon. De Arabic Blood Oath Marker is een perfecte kopie van het muntstuk in de film en gemaakt van een metaallegering en wordt geleverd aan 99,99 dollar, terwijl het Adjudicator muntstuk al te krijgen is aan 39,99 dollar. De munten zijn nog in productie en zouden pas op de markt komen in de herfst periode.

Ondertussen heeft John Wick 3 – Parabellum met een debuut van 57 miljoen dollar Avengers: Endgame (2019) van zijn nummer één plek gestoten. En dus kon het nieuws niet uitblijven, er komt een John Wick 4 in 2021!

1 Comment

  1. TieTo

    lijkt me wel leuk als hebbeding. Weet iemand of er nog douane taksen bovenop komen bij bestelling in US?

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *