Misdaad thriller 21 Bridges met Chadwick Boseman

Deze week is de eerste trailer verschenen van 21 Bridges (2019), een film geproduceerd door de Russo Broers, Joe en Anthony Russo (Avengers: Infinity War & Avengers: Endgame). De film is zelfs geproduceerd door de hoofdacteur Chadwick Boseman

Korte inhoud: In de jacht op een politiemoordenaar ontdekt een in diskrediet geraakte politieagent een grootschalig complot, waar zijn collega’s bij zijn betrokken. Hierdoor moet de agent proberen te achterhalen op wie hij moet jagen en wie er juist op hem jagen. Tijdens de klopjacht wordt voor het eerst in de historie Manhattan volledig afgesloten, inclusief alle bruggen.

De film werd geregisseerd door Brian Kirk (Game of Thrones) met een script van Matthew Michael Carnahan (Deepwater Horizon) en Adam Mervis (The Philly Kid). Zich afspelend in New York City, ontrolt 21 Bridges zich na een diefstal die misliep waardoor acht NYPD-agenten het leven lieten. Om de twee vluchtende verdachten te vangen, stelt de onteerd detective Boseman voor om alle uitgangen en ingangen naar Manhattan te sluiten en ‘de stad met blauw te laten overstromen’.

Boseman is bijzonder actief. Na zijn MCU Black Panther rol zal hij binnenkort ook te zien zijn in een Yasuke film genaamd Blood of Yasuke, alsook in het Spike Lee drama Da 5 Bloods. In de andere rollen zien we de gavllen acteur Taylor Kitsch opduiken, naast Sienna Miller, J.K. Simmons en Keith David. De film komt op 12 juli 2019 uit in de States en hopelijk nadien bij ons.

*** 21 Bridges trailer ***

2 Comments

  1. Bad-Man

    Moet de vader van het personage die Chadwick vertolkt nu in elke film sterven?

    Reply
  2. Kons

    Mijn pronostiek is dat Keith David, JK Simmons en Taylor Kitsch in het complot zitten. Daar ik heb het gezegd enkel en alleen na het zien van deze trailer.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *