Herkennen jullie Simon Pegg nog?

Het was even schrikken toen ik de Britse acteur en komiek Simon Pegg in deze foto te zien kreeg. Blijkbaar heeft hij de laatste maanden hard zitten trainen in de gym ter voorbereiding op zijn rol in de komende film Inheritance. En deze foto bewijst zijn verbazingwekkende transformatie – afgelijnde buikspieren en biceps plus een slanker frame.

De foto is afkomstig van de Instagram- en Twitter-accounts van zijn personal trainer Nick Lower. Volgens Lower’s Instagram-post ging Pegg van 78kg naar 68 kg, en zijn lichaamsvet zakte van 12% naar 8%. Vermageren doet wat met een acteur en sommigen hebben echt wel tot het uiterste geweest, denk maar aan een Christian Bale die voor The Machinist (2004) zomaar eventjes 30kg ging afslanken.

Inheritance is een indie thriller, met behoorlijk dramatische onderwerp. Het verhaal volgt een gezin dat in rep en roer wordt gebracht als de vader onverwachts overlijdt en zijn vrouw en dochter een schokkende geheime erfenis nalaat die hun leven gewoon kan vernietigen.

Naast Pegg zien we in de film ook nog rollen voor Connie Nielsen en Lily Collins. De regie van de film is in handen van Vaughn Stein (Terminal) en het script komt van Matthew Kennedy. Wanneer de film moet uitkomen is nog onbekend, gezien er nog geen verdeler gevonden is. Maar ik vermoed gezien het aanwezige talent dat deze film wel een studio zal vinden.

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *