John Krasinski en Emily Blunt terug voor A Quiet Place 2

Na bijna een jaar praten over een mogelijke sequel op A Quiet Place (2018) is er nu zekerheid over A Quiet Place 2 (2020). John Krasinski komt terug alsook zijn vrouw Emily Blunt

Het was Deadline die met het nieuws voor de dag
kwam. De eerste film eindigt met Blunt die een geweer vasthoudt en klaar is om de aliens te doden die de boerderij van haar familie binnenvallen. Het idee was oorspronkelijk om met de sequel een nieuwe verhaal te brengen die zich simultaan zou afspelen met de gebeurtenissen uit de eerste film. Maar nu lijkt het erop dat het een vervolg is. Krasinski zei hierover het volgende:


© 2018 Paramount Home Entertainment

“In sommige opzichten zou het interessant zijn om te zien wie deze mensen waren voordat dit allemaal gebeurde. Toch weet ik het niet helemaal zeker, omdat ik denk dat mensen nu wel het vervolg van de gebeurtenissen zien. Ik denk dat mensen zich heel erg in deze familie hebben geïnvesteerd … En de mogelijkheden liggen open.”

De productie begint in juli van 2019 en het vervolg komt in de zalen vanaf 15 mei 2020. Ik vond de eerste film echt wel een schot in de roos, en toch sta ik niet meteen te springen om een vervolg te zien. Het concept was goed maar ik had de indruk dat we al zowat alles verteld hadden. Anderzijds, Krasinski is een goede filmmaker en ik vertrouw hem wel.

2 Comments

  1. Bjorn

    Ik kijk er wel naar uit want uiteindelijk weten we eigenlijk nog niet zo zot veel van die aliens. Hopelijk gaan ze iets meer die richting uit.

    Reply
  2. Phoebe

    Wel spijtig dat hij geen andere film regisseert. Om nu gewoon een gelijkaardige film te zien met meer geld vind ik zo een verspilling van tijd.

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *