Cold Pursuit met Liam Neeson

De 66-jarige Liam Neeson blijft zijn actiefilms aan elkaar rijgen en met succes want hij is een box-office magneet. Op 27 februari 2019 komt bij ons Cold Pursuit (2019) uit van de Noorse regisseur Hans Petter Moland, die met deze film een Engelstalige remake maakt van zijn eigen Kraftidioten (2014).

Korte inhoud: Nels Coxman (Liam Neeson) is een stille huisvader en een hardwerkende sneeuwploegbestuurder. Hij is van levensbelang voor een badplaats in de Rocky Mountains, omdat hij degene is die de winterwegen overzichtelijk houdt. Hij en zijn vrouw Grace (Laura Dern) wonen in een comfortabele hut waar geen toeristen komen. De stad heeft hem zojuist de prijs voor de burger van het jaar toegekend. Maar Nels moet zijn rustige bergleven verlaten als zijn zoon wordt vermoord door een machtige drugsbaron genaamd Viking (Tom Bateman). Nu hij niets meer te verliezen heeft, zint hij op wraak.

Dit is ook nog eens een film van Neeson die niet werd geregisseerd door Jaume Collet-Serra en misschien wel een goede zaak, gezien er op The Commuter (2017) toch wat slijt op zat. En een remake door de regisseur die de oorspronkelijke film heeft gemaakt is misschien nog zo slecht niet. En Liam Neeson kan dit type rol in zijn slaap spelen. Maar we beleven er plezier in om hem bezig te zien als bad-ass.

In de cast zien we een terugkeer van William Forsythe, maar ook rollen voor Emmy Rossum, David O’Hara, Julia Jones, Elysia Rotaru en Emily Maddison.

In de originele film werd de hoofdrol gespeeld door Stellan Skarsgård en zijn personage heette Nils Dickman. Nu heet het hoofdkarakter Nels Coxman. Zien jullie wat hij deed? 🙂

*** Cold Pursuit trailer ***

4 Comments

 1. Centurion92

  Trailer heeft iets weg van een Steven Seagal film 😮

  Reply
 2. Movie

  Die namen pik(te) hij er mooi uit. Dickman en Coxman.

  Reply
 3. Alek

  The Grey part 2 ziet er goed uit! Ik dacht dat hij die laatste battle met die wolven niet had overleefd 😮

  Reply
 4. Chips & Cola

  Taken on Ice.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *