Eerste Spider-Man: Far From Home trailer

Na de Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018) is hier dan een nieuwe life action spiderman. Spider-Man: Far From Home (2019) is de sequel op de geslaagde Spider-Man: Homecoming (2017) reboot. Na het zien van de trailer had ik meteen de indruk dat deze film evengoed ‘Spider-Man: Goes 2 Europe’ kunnen heten.

Korte inhoud: ‘Spider-Man: Far from Home’ speelt zich af na de gebeurtenissen van ‘Avengers: Endgame’. Peter Parker (Tom Holland) gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Maar zijn reisplannen (en romantische aspiraties) worden ontspoord in Venetië door de norse spionnenmeester Nick Fury (Samuel L. Jackson), die de jonge Amerikaanse bezoeker rekruteert om een mysterieuze dreiging te overwinnen, een nieuwe vijand, Mysterio (Jake Gyllenhaal).

Spider-Man: Far From Home zal bij ons uitkomen op 10 juli 2019. Jon Watts (Spider-Man: Homecoming) regisseert het script van Erik Sommers en Chris McKenna, Kevin Feige en Amy Pascal produceren.

De climax van de trailer is uiteraard Jake Gyllenhaal als Mysterio die blijkbaar dezelfde magische krachten te gebruiken (om nog maar te zwijgen over dezelfde fashion-sense) als Doctor Strange. Het is op dit ogenblik nog niet helemaal duidelijk of Mysterio een vijand is of niet. De intenties van het personage kunnen net zo ongrijpbaar zijn als zijn naam, maar (als ze de geschiedenis van Marvel Comics volgen) is het allemaal één grote Mysterio’s goochelact met rook en spiegels. Mysterio werd geïntroduceerd in strips in ‘Amazing Spider-Man No. 13’ in 1964. Het was een creatie van Stan Lee en Steve Ditko, hij was een show-biz-reject die special-effects gebruikte om Spider-Man te beschuldigen van een reeks overvallen en wist hem vervolgens te verslaan. Het personage kan uiteraard in deze adaptatie compleet anders zijn, de tijd zal het uitwijzen.

De cast zit vol met bekende gezichten uit het bredere ensemble van de Marvel films, waaronder Jon Favreau als Happy Hogan, Colbie Smulders als Maria Hill, Marisa Tomei als May Parker, Michael Keaton als Adrian Toomes, Zendaya als Michelle Jones en Angourie Rice als Betty.

*** Spider-Man: Far From Home trailer ***

2 Comments

  1. Sinister

    Dit ziet er al beter uit dan Aquaman ! Bedankt Feige!

    Reply
  2. Vitalis

    Gyllenhaal is too good for this 😮

    Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *