Captain Marvel laat ons proeven van haar kosmische krachten

We hadden eerder al een voorsmaakje gekregen met de eerste trailer van Captain Marvel (2019). Air Force kapitein Danvers (Brie Larson) stortte neer op de aarde en herinnerde zich niet wie ze was of details over haar leven. Het is een geval van interstellair geheugenverlies. Stukje bij beetje komen de herinneringen boven, en blijkbaar is haar verleden al even cruciaal als haar toekomst, als een Avengers die de confrontatie zal moeten aangaan met Thanos.


Brie Larson in Captain Marvel © Disney

Toch zou Captain Marvel toch ietwat stand alone zijn, en speelt dit verhaal zich grotendeels afzonderlijk af van wat er gebeurde in Avengers: Infinity War (2018). Anna Boden en haar man Ryan Fleck hebben de film laten afspelen in de jaren ’90 en we zien haar kennismaken met haar nieuwe identiteit tezamen met Nick Fury (Samuel L Jackson).

Carol Danvers / Captain Marvel is een U.S. Air Force straaljagerpiloot die na een ongeluk DNA krijgt van een Kree. Hierdoor ontwikkelt ze superkrachten en zal ze onder meer aansluiten bij het Kree-team Starforce. Carol gelooft in de waarheid en gerechtigheid en vormt een brug tussen de Aarde en de ruimte. Ze strijdt om van de wereld een betere plaats te maken. Maar deze film zal vooral de focus leggen hoe het allemaal zover is kunnen komen en haar strijd met de Skrulls. In deze trailer wordt ook meteen duidelijk waarom ze dat oude vrouwtje sloeg in de eerste trailer. Voor de rest verschilt deze trailer niet zo zot veel van die eerste trailer. En … what’s up with Pet Detective Nick Fury?!

*** Captain Marvel trailer #2 ***

4 Comments

 1. Vince

  Het ligt misschien aan mij maar ik voel dat deze film 10 jaar te laat komt. Ik ben niet helemaal onder de indruk van de trailer. Alweer een superheld, next.

  Reply
 2. Carine

  Ik ben geen fan van Brie Larson, en ook al won ze een Oscar vind ik haar acteerwerk niet altijd even sterk.

  Reply
 3. Accu

  Ziet er toch wat lame uit, niet?

  Reply
 4. Michelle

  Dit ziet er goed uit. De visuele effecten zijn knap en er zit humor in de film.

  Reply

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.