Dave Bautista geen zin meer om nog voor Disney te werken

Acteur Dave Bautista blijft het hard spelen en het ziet er naar uit dat de gehele James Gunn affaire zal uitdraaien met een Guardians of the Galaxy 3 (2020) met een nieuwe regisseur en een nieuwe acteur. Wat eerst een litteken zou worden lijkt steeds meer op een gapende wonde.

Tijdens een interview op de Jonathan Ross Show bleef Bautista open en eerlijk over zijn gevoelens betreffende Disney en hoe ze de Guardians of the Galaxy-regisseur James Gunn plat hebben ontslaan omwille van een aantal tweets die hij 6 jaar geleden had gepost en die wereldkundig werden gemaakt door een Alt Right provocateur die het niet kon hebben dat de regisseur kritiek had op Donald Trump. De acteur blijft de regisseur verdedigen en toen de Britse talkshow-presentator vroeg naar de toekomst van zijn betrokkenheid bij de franchise, zei hij: “Het is een bitterzoete conversatie omdat ik niet blij ben met wat ze James Gunn hebben aangedaan.” Hier is de YouTube video.

“Ze hebben de productie gestopt,” voegde hij eraan toe. “Het is on hold gezet voor onbepaalde tijd. Om eerlijk te zijn, ik weet niet of ik voor Disney wil werken.” Kevin Hart probeerde de sfeer alsnog wat luchtig te maken en zei grappend: “Ik zal je vertellen wat … Ik wil hier niet zijn als jij van streek bent, dus ik stel voor dat we het onderwerp veranderen.

“Dit zou geen verrassing moeten zijn” zei de acteur verder, want ik ben niet verlegen geweest voor mijn gevoelens. “Ik ben niet bang om toe te geven hoe ik me voel,” waarop Jonathan opmerkte “Dat is vrij ongebruikelijk in Hollywood.” Bautista zei hierop: “Ik denk niet dat ik je typische Hollywood-man ben.” En dat is op verschillende vlakken waar want de man komt tevens uit de sportwereld, waar respect voor het team toch belangrijk is.

Wat jullie ook mogen denken van de acteur, dergelijke integriteit is nog maar zelden te vinden in Hollywood. En ook al weet ik dat na Avengers: Infinity War (2018) hij ook een slachtoffer was van Thanos, en in wezen mogelijks kon verdwijnen, zit je nog altijd met het gegeven van een GotG 3 waarbij een ‘fan favorite’ zal vervangen moeten worden, want Bautista zal niet zomaar plooien voor de grillen van Alan Horn, en ik vermoed nu zelfs dat hij zelfs geen contractuele verplichten heeft.

l van bij dag één vond ik het ontslag een compleet van de pot gerukt avontuur van Disney’s moraalridder Alan Horn, en ook al kan je op het einde van de rit iedereen vervangen, zal het toch niet meer hetzelfde zijn. Komt daar nog bij dat de andere acteurs, die wel op dat zinkende Guardians schip blijven, niet zo’n goede beurt zullen maken indien ze niet gelijkaardige stappen zetten. Bautista is misschien wel een kleine garnaal in de MCU, maar wel iemand waarvoor je enkel maar respect kan hebben voor zijn loyaliteit tegenover zijn collega. Hij is tevens geen aansteller of aandachtshoer, hij antwoordde gewoon eerlijk op een vraag. Sommigen zullen misschien afvragen of hij wel voldoende gewicht heeft om ook maar iets te veranderen, maar ik geloof dat het voor hem zelfs niet uitmaakt dat ze iemand anders zullen casten als Drax. Toch benieuwd hoe Kevin Feige hierop zal reageren…business as usual, gewoon een andere WWF-vechter nemen, overgieten met make-up en in de film gooien en hopen dat de fans zullen slikken wat ze gevoederd krijgen, … of is dit echt wel het einde van Guardians?

***Related Posts***
16/08/2018: Alan Horn wil geen James Gunn voor Giardians of the Galaxy 3
12/08/2018: Kevin Feige is niet opgezet met ontslag van James Gunn
02/08/2018: Disney overweegt om James Gunn dan toch niet te ontslaan
21/07/2018: Disney ontslaat regisseur James Gunn na foute tweets

*** Dave Bautista tijdens The Jonathan Ross Show ***

2 Comments

  1. Spartaan02

    Diegene die zo fel reageren tegen James Gunn zijn nooit fans geweest van de films, en Disney is hypocrieter dan ooit. Ze waren al langer op de hoogte van zijn tweets.

    Reply
  2. John Doe

    Veel respect voor zijn keuze maar ik heb het vermoeden dat Galaxy dood en begraven is en hij dat waarschijnlijk ook wel zo aanvoelt.

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *