Sylvester Stallone start de productie van Rambo 5

Veel is er nog niet over bekend maar één ding is nu al zeker, er komt geen Rambo reboot, maar wel een Rambo 5, en dit terwijl er nog steeds gewerkt wordt aan een Rambo-serie, Rambo: New Blood, in regie van Ariel Vromen (The Iceman, Criminal), die normaal het verhaal zou vertellen van de zoon van Rambo (hoe idioot dit idee wel moge klinken).


rambo_5.jpg

Sylvester Stallone © Lionsgate

De shooting zou gepland zijn voor eind 2018 met Sylvester Stallone die momenteel het script aan het schrijven is en waarschijnlijk ook de film zal regisseren, nadat hij ook al Rambo (2008) had geregisseerd.Sly zat al langer met het idee om een laatste Rambo-film te maken, maar toen werd zijn script omgevormd naar een Jason Statham film Homefront (2013).

Korte inhoud: In de vijfde aflevering van de franchise, wanneer de dochter van een van zijn vrienden wordt ontvoerd, doorkruist Rambo, die op een ranch heeft gewerkt, de Amerikaans-Mexicaanse grens en komt hij snel in het vaarwater van één van de meest gewelddadige kartels van Mexico .

Het einde van Rambo 4 hadden we onze hemd die afscheid had genomen van alle geweld en zich had teruggetrokken op een ranch. Ik hoop in ieder geval dat het wat minder gory zal worden, want Rambo 1-2-3 draaide in geen geval rond de gore en de exploitation, en al zeker niet de eerste film die gewoon een stevig actie-drama was. De laatste film was tevens net iets teveel een weergave van de oorlogsgruwel die zich afspeelde in Birma dan uiteindelijk een verhaal over Rambo. Ik verwacht een twee Homefront film maar dan met Mexicaanse drugcriminelen in plaats van een plaatselijke motorbende.

***Related Post***
26/09/2008: Rambo trilogy Blu-ray editie
28/07/2008: Rambo (2008) filmbespreking
11/05/2008: Rambo 5 een Belgisch-Amerikaanse productie?
30/01/2008: Rambo verslagen door de Spartanen
10/10/2006: Een mogelijk plot voor Rambo

1 Comment

  1. Damien

    Uitmelken !

    Reply

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *