In Darkness thriller met Natalie Dormer en Ed Skrein

Ik hou van Natalie Dormer. Ook al heeft ze niet al teveel succes met haar projecten, blijft ze wel een actrice met voldoende acteer-potentieel om ons in een drama te sleuren en mee te voelen met haar. Ze is niet schrik van independent producties en de trailer van In Darkness (2018) intrigeerde me wel.

in_darkness_2018_poster.jpg

Korte inhoud: ‘In Darkness’ volgt een blinde muzikante die in het appartement boven haar een gewelddadige moord hoort plaatsvinden op haar buurvrouw Veronique (Emily Ratajkowski). Vervolgens wordt ze in haar zoektocht naar de dader opgezogen in de duistere onderwereld van Londen en komt ze in contact met Veronique’s vader, Milos Radic (Jan Bijvoet). Terwijl ze steeds verder verzeild raakt in deze wereld, blijkt dat ze al geruime tijd op wraaktocht is.

De plot klinkt bekend in de oren en we hebben al heel wat gelijkaardige thrillers gehad waarin een karakter geconfronteerd was door een misdaad maar doof of blind was, denk maar aan Hush (2016), Sur Mes Lèvres (2001) of Jennifer Eight (1992). Deze film werd geschreven door Dormer en haar vriend en regisseur Anthony Byrne. En er zit een Belgisch accent in de film, met name een rol voor Jan Bijvoet, ook al is dit een Brits-Amerikaanse producties.

Een andere acteur die opvalt in deze productie is Ed Skrein, die sinds Deadpool toch wel indruk heeft kunnen maken en nu zowat 9 films op stapel heeft. He is hot! Het is dan ook wel leuk om hen te zien opduiken in een low budget thriller. Wanneer de film bij ons zal uitkomen is nog niet bekend. Op 25 mei 2018 komt de film uit in de States.

 


*** In Darkness trailer ***

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.