Nieuwe Tomb Raider poster met Alicia Vikander

Er is een nieuwe poster uit voor de opkomende Tomb Raider (2018), de zoveelste poging om eens een deftige poging te ondernemen voor een geslaagde game-adaptatie, nadat films als Warcraft (2016) een goede voorzet hadden geven. Ikzelf was toch niet meteen onder de indruk van de eerste trailer.

tomb_raider_2018_poster02.jpg

Korte inhoud: Het is inmiddels zeven jaar geleden dat de vader en excentrieke avonturier van de 21-jarige Lara (Alicia Vikander) verdwenen is. In plaats van het bedrijf van haar vader over te nemen, werkt ze als fietskoerier in de chaotische straten van Londen terwijl ze collegelessen volgt. Gezet om haar eigen pad te smeden en tegen de wil van haar vader, wordt ze uiteindelijk geïnspireerd om de verdwijning te onderzoeken en reist ze naar zijn laatst bekende locatie: een fabelachtig graf op een mythisch eiland ergens voor de kust van Japan. Maar haar missie zal niet makkelijk zijn en het bereiken van het eiland zal zeer verraderlijk zijn. En de inzet lijkt alleen maar hoger te worden.

In de regisseursstoel zien we de Noorse regisseur Roar Uthaug, die indruk maakte met zijn actie drama The Wave (2015), en hier zijn eerste Hollywood film inblikt. Het scenario werd geschreven door Geneva Robertson-Dworet, die een beetje ervaring heeft en ondertussen het script aan het schrijven is van Sherlock Holmes 3 (2018) en de game-adaptatie Dungeons & Dragons (2018).

Er komt binnenkort ook een nieuwe Lara Croft game uit, dat heeft Squaure Enix 3 dagen geleden aangekondigd, dus de franchise zou maar beter succes hebben. De film moet op 16 maart 2018 uitkomen. De marketing departement heeft volledig ingezet op hun academy award winning actrice Alicia Vikander met een stoere blik, misschien net iets beter dan de vorige poster waar ze wel een bijzonder lange nek had. Vreemd genoeg was Alicia niet de eerste keuze, en kwam eerst Daisy Ridley en Olivia Wilde in aanmerking.

***Related Posts***
20/09/2017: Eerste Tomb Raider trailer overtuigt niet helemaal
13/05/2017: Tomb Raider met Alicia Vikander als Lara Croft

 


*** Tomb Raider trailer ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *