Bekijk de nieuwe Haim clip in regie van Paul Thomas Anderson

Er is niet zo zot veel filmnieuws dat we al op één of andere manier niet in de aandacht hebben gebracht. En dan duikt een videoclip op van regisseur Paul Thomas Anderson (Inherent Vice,There Will Be Blood, Punch-Drunk Love) op. Op zijn filmproject met Daniel Day-Lewis moeten we nog even wachten. In tussentijd kunnen we genieten van de nieuwe clip van Haim.


haim.jpg
© Bella Lieberberg / Courtesy of the artist

Haim, de pop rock band met drie zussen, heeft onlangs hun tweede studio album uitgebracht, genaamd ‘Something to Tell You’. Vlak voor het album werd vrijgelaten, bracht de band de kortfilm Haim: Right Now (2017) uit, die door niemand anders dan Magnolia-regisseur werd gemaakt. Een kortfilm die meer een soort achter-the-scenes film was van hoe de album tot stand kwam.

In de videoclip krijgen we een aantal sequentieshots met onze drie zangeressen (Este Haim, Danielle Haim, and Alana Haim) die een poging ondernemen om te dansen. De clip is op zijn manier verfrissend omdat het in tegenstelling tot de Taylor Swift videoclips, allesbehalve afgelikt. De drie meiden zijn eenvoudige vrouwen die ook gekleed zijn in heel bescheiden outfits, want zelfs doet vermoeden dat deze clip werd gemaakt met een kleine filmploeg. Toch voel je wel de stempel van de regisseur die alles desondanks een heel natuurlijke cinemalook geeft.


*** HAIM – Little of Your Love ***

Leave a Comment

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *