De Rogue One Gillette Fusion ProGlide Wedstrijd

Binnenkort komt de Blu-ray van Rogue One (2016) uit, die we hier ook zullen bespreken. Maar al opwarmertje hebben we hier nog een wedstrijdje waar we 3 scheerpakketten van Rogue One zullen weggeven. Het was jullie al opgevallen dat Gillette bij aanvang van de première al een indrukwekkende reclame kortfilm had met een rebel die zich klaarmaakte voor het gevecht met de stormtroopers. Het spreekt voor zich dat product placement in een Star Wars film zo goed als onmogelijk is, dus hebben deze producenten en reclame-agentschappen gezocht naar nieuwe methodes in de vorm van reclame-teasers. En het zal wel bakken geld hebben gekost, maar het resultaat is indrukwekkend en ik hoop nog meer van dergelijke reclames te zien ipv nog meer product-placement in films, zoals dat nogal overdreven was in de beelden van de opkomende Wolverine film, Logan (2017).

Iets kort over de prijs die we weggeven: Het Gillette Star Wars geschenkset bevat het Gillette Fusion ProGlide scheersysteem, 2 navulmesjes en een Fusion scheergel van 75ml. Het Gillette Proglide scheermes is uitgerust met Gillette’s dunste en fijnste mesjes, FlexBall-technologie en een precisietrimmer aan de achterkant. Die technologie maakt het mogelijk voor het scheermes om in alle richtingen te draaien, gelijk met de contouren van het gezicht, en dit dankzij het ronde scharnierpunt. De Fusion Scheergel bevat hydraterende bestanddelen die de haartjes zachter maken en je huid tijdens het scheren helpen beschermen. Dat is een nuttig cadeau voor boyfriends, vaders, broers, vrienden,…of voor jezelf! Open jouw geschenkdoos « Star Wars: Rogue One » & lanceer jezelf in de aanval op de melkweg met de Gillette producten!


gillette_pic01.jpggillette_pic02.jpg

Wat moeten jullie doen om kans te maken op één van deze drie pakken. Heel eenvoudig. Jullie sturen een mailtje naar filmblog[a]gmail.com met de correcte antwoorden op de 5 vragen, alsook een antwoord op de schiftingsvraag. Vermeld hierbij jullie naam, voornaam, officiële adres en laat ons weten of jullie fan van De FilmBlog zijn (die hebben zoals altijd een streepje voor). Jullie persoonlijke adresgegevens zullen niet publiek gemaakt worden of verzonden aan derden voor commerciële doeleinden.

Opgelet! Jullie antwoorden moeten verstuurd worden ten laatste op zondag 5 februari 2017. Jullie eerste email telt. Antwoorden ingestuurd na de deadline, of antwoorden zonder adres of zonder antwoord op de schiftingsvraag, worden niet meer in rekening genomen. Wanneer ik ook maar het minste vermoeden heb van samenwerkende vennootschappen, copy-paste mailtjes of andere oneerlijke praktijken, behoud ik mij het recht voor om de inzendingen te verwijderen. Slechts één email per persoon/familie/adres. Elk correct antwoord levert één punt op, elk fout antwoord is -1 punt, elk onbeantwoord antwoord is 0 punten. Drie deelnemers zullen in de prijzen vallen. In geval van ex aequo zal de winnaar bepaald worden aan de hand van de schiftingsvraag. De correcte antwoorden zullen bekend gemaakt worden op onze Facebook pagina.

 

[ De Grote Gillette Rogue One Quiz ]

 


rogue_one_quiz02.jpg

1. Wat is correct over Leia Organa?
a) De thuisplaneet van Leia is Tatooine
b) Leila is geen Jedi
c) De thuisplaneet van Leia is Yavin 4
d) Leia was ooit vermomd als een droid?

 


rogue_one_quiz02.jpg

2. Wat is de originele titel van de eerste Star Wars film die in productie ging?
a) The Phantom Menace
b) Star Wars
c) A New Hope
d) Adventures of Luke Starkiller

 


rogue_one_quiz02.jpg

3. Welk ras heeft de plannen van de Death Star gestolen?
a) Jawa traders
b) de Kaleesh
c) de Wookies
d) de Bothans

 


rogue_one_quiz02.jpg

4. Waarom zat Jabba the Hutt achter Han Solo?
a) Solo moest hem nog vergoeden voor een verloren lading
b) Solo had 3 van zijn spaceships verhandeld zonder zijn medeweten
c) Sole had hem verweten
d) Solo heeft een lening lopen bij Jabba van 120’000 Republic credits

 


rogue_one_quiz02.jpg

5. Welk acteur zit in elke Star Wars film?
a) Harrison Ford
b) Carrie Fisher
c) Anthony Daniels
d) geen enkele


 

[ Geef een antwoord op de Schiftingsvraag ]

 

Schiftingsvraag: Wat is de som van alle correcte antwoorden van alle deelnemers samen?

Pictures © The Walt Disney Company / The Gillette Company